Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «διαμάντι» του Μπαρτζώκα: Ποιος είναι ο 17χρονος που έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό (pic, vid)

Το «διαμάντι» του Μπαρτζώκα: Ποιος είναι ο 17χρονος που έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό (pic, vid)

Ποιος είναι ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ που πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και επικράτησε του ΠΑΟΚ σχετικά άνετα με 77-63, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Φενέρ (Euroleague) και Παναθηναϊκό (Basket League).

Η νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Παλατάκι κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά είχε αναμφίβολα πολλά θετικά στοιχεία. Το triple double του Φαλ, τα εξαιρετικά δείγματα του Μπραζντέικις αλλά και το επαγγελματικό ντεμπούτο του Τάσου Ροζακέα, του νέου «διαμαντιού» που έφερε στην επιφάνεια ο Μπαρτζώκας.

Το 17χρονο «διαμάντι» που έριξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μπαρτζώκας

Η αποστολή των ερυθρόλευκων για τη Θεσσαλονίκη δεν συμπεριελάμβανε τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και τον τραυματία Σακίλ ΜακΚίσικ με αποτέλεσμα ο Ροζακέας να αποτελεί μέλος της δωδεκάδας των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ λοιπόν είχε μια αξέχαστη στιγμή, καθώς σε ηλικία 17 ετών, 8 μηνών και 10 ημερών πάτησε παρκέ 30′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα χωρίς να προλάβει βέβαια να δείξει πολλά πράγματα.

Φυσικά αυτό δεν έχει σημασία καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να του δώσει την ευκαιρία και να τον ρίξει στη «μάχη», κάτι που θα του δώσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροζακέας αγωνίζεται με την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Ελλάδας στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια.

Το ντεμπούτο του 17χρονου

Τα highlights του ματς και το ντεμπούτο του Ροζακέα

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τον τελικό της Super League Κ15.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024