Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Madonna και «Τόκιο» από το La Casa De Papel έγιναν ένα στη σκηνή

Madonna και «Τόκιο» από το La Casa De Papel έγιναν ένα στη σκηνή

«Τι νύχτα και αυτή με τη βασίλισσα» έγραψε στο Ιnstagram η «Τόκιο» για τη Madonna.

Η Madonna συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μια από τις σημαντικότερες φωνές της ποπ. Το μουσικό είδωλο πραγματοποίησε δύο sold out συναυλίες στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης. Στη δεύτερη βραδιά της, κάλεσε τη φίλη της, Úrsula Corberó, να την συνοδεύσει στη σκηνή, καθώς οι δυο τους παρακολουθούσαν διάφορα μοντέλα να χορεύουν το «Vogue» και εκείνες να δίνουν βαθμολογίες.

Η Corberó έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλία της με τη Madonna, η οποία ξεκίνησε όταν οι δύο τους επιβιβάστηκαν στο ίδιο αεροπλάνο

Αγαπημένες φίλες

Και οι δύο γυναίκες σχολίασαν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη Madonna να μοιράζεται μια φωτογραφία μαζί με τον Corberó, γράφοντας: «Tokyo forever!» Το μήνυμα είναι μια παραπομπή στον χαρακτήρα του Corberó στη σειρά «Money Heist», η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δυο τους συναντήθηκαν και δέθηκαν για πρώτη φορά. Η Corberó μοιράστηκε την εικόνα στα stories του Instagram, προσθέτοντας ένα άλλο μήνυμα. «Τι νύχτα κι αυτή με τη βασίλισσα!», έγραψε στα ισπανικά.

Η Corberó παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τον σύντροφό της, Chino Darin, και τη φίλη της Miranda Makaroff, οι οποίοι μοιράστηκαν βίντεο από τη συναυλία. Οι δυο τους βιντεοσκοπήθηκαν να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna και να περνούν υπέροχα μαζί. «Ήταν απίστευτο, σε ευχαριστώ Madonna!» έγραψε η Makaroff στις ιστορίες της.

Η Corberó έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλία της με τη Madonna, η οποία ξεκίνησε όταν οι δύο τους επιβιβάστηκαν στο ίδιο αεροπλάνο. Μοιράστηκε την ιστορία στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon», όπου ανέφερε ότι η Madonna είναι θαυμάστρια της δουλειάς της.

*Με πληροφορίες από HOLA

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024