Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θέλουν να ξεφορτωθούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Θέλουν να ξεφορτωθούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας το 2020, αλλά βλέπουν τη δημοτικότητά τους να βυθίζεται μετά τις non stop επιθέσεις τους στη βασιλική οικογένεια.

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτοι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα και μετεγκαταστάθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας το 2020, αλλά βλέπουν τη δημοτικότητά τους να βυθίζεται μετά τις non stop επιθέσεις τους στη βασιλική οικογένεια.

Μετά τον χλευασμό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τις σειρές κινουμένων σχεδίων South Park και Family Guy, το ζευγάρι, σύμφωνα με την Express, ταπεινώθηκε και από σχολιαστή που ισχυρίστηκε πως η Αμερική θα ήθελε πολύ να τους στείλει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας το 2020, αλλά βλέπουν τη δημοτικότητά τους να βυθίζεται μετά τις non stop επιθέσεις τους στη βασιλική οικογένεια.

Η σχολιάστρια Julie Hartman υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί έχουν πλέον αρρωστήσει και βαρεθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Θα θέλαμε να τους στείλουμε πίσω»

«Θα θέλαμε πολύ να στείλουμε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν πίσω. Δεν ξέρω γιατί ήρθαν σε εμάς. Με χαρά θα τους στείλουμε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο» ανέφερε χαρακτηριστικά για το βασιλικό ζευγάρι.

Ο αυστηρός σχολιασμός έρχεται αφότου ένας βασιλικός συντάκτης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν γίνει παρωδία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το λαμπερό ζευγάρι χλευάστηκε άγρια κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Family Guy, με την Kinsey Schofield να χαρακτηρίζει το επεισόδιο τον χειρότερο εφιάλτη για την ηθοποιό.

«Με χαροποιεί να βλέπω δύο ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά να γίνονται παρωδία εδώ. Νομίζω ότι αυτός είναι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης για τη Μέγκαν Μαρκλ», υπογράμμισε.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024