Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» αποκαλύψεις από το «Spare» - Φοβόταν ότι δεν θα τον συγχωρήσουν ποτέ

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» αποκαλύψεις από το «Spare» – Φοβόταν ότι δεν θα τον συγχωρήσουν ποτέ

Ο πρίγκιπας Χάρι κράτησε πολλά κομμάτια έξω από την αυτοβιογραφία του υπό τον φόβο ότι δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ ο αδελφός του και ο πατέρας του.

Υπό τον φόβο ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ, ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» πολλές αποκαλύψεις του από την αυτοβιογραφία του «Spare».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να αφαιρέσουμε πράγματα» αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Χάρι για την αυτοβιογραφία του «Spare».

Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και σε κάποιον βαθμό μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να μάθει ο κόσμος

Με τις αποκαλύψεις του να έχουν βλάψει τη δημόσια εικόνα της οικογένειάς του, ο πρίγκιπας Χάρι έχει αρκετό υλικό για ένα ολόκληρο βιβλίο μετά το «Spare».

Ήταν λίγο μετά την έκδοση του πρώτου του βιβλίου που ο πρίγκιπας Χάρι σημείωνε στην Telegraph πως έχει αρκετό υλικό για ένα δεύτερο βιβλίο.

Και κράτησε αδημοσίευτο το υλικό μόνο και μόνο από φόβο μήπως αναστατώσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλιά Κάρολο.

«Το δύσκολο ήταν να αφήσουμε πράγματα έξω»

«Το δύσκολο κομμάτι ήταν να αφήσουμε πράγματα έξω», δήλωνε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και σε κάποιον βαθμό μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να μάθει ο κόσμος. Γιατί νομίζω ότι δεν θα με συγχωρούσαν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας σημείωσε πως η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να βγάλει τα «άπλυτά του στη φόρα» έχει βλάψει σοβαρά τον θεσμό της μοναρχίας και έχει επηρεάσει την εικόνα της ως το καλύτερο της οικογενειακής ζωής.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αρκετό υλικό και για ένα δεύτερο «Spare», σημειώνοντας πως άφησε σκόπιμα ορισμένες λεπτομέρειες για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλιά Κάρολο έξω από την αυτοβιογραφία του.

Μιλώντας στο podcast Save the King της Mirror, o Dr. Ed Owens, συγγραφέας του βιβλίου «Afther Elizabeth: Can Monarchy Save Itself?», σημειώνει πως αρχικά η βασιλεία του Καρόλου θα βασιζόταν γύρω από την υποστήριξη από τα δύο του παιδιά.

Όλα άλλαξαν όταν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και άνοιξαν πόλεμο με τη βασιλική οικογένεια.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024