Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η «Ολυμπία της Ελλάδας» είναι η πιο περιζήτητη single στον κόσμο!

Η «Ολυμπία της Ελλάδας» είναι η πιο περιζήτητη single στον κόσμο!

Κατά το βρετανικό περιοδικό «Tatler» η Πριγκίπισσα Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ επιλέχθηκε ως η πιο περιζήτητη single γυναίκα στον πλανήτη!

Μάλλον δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα, αλλά η μεγαλύτερη κόρη του «Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ της Ελλάδας» μπορεί ήδη να καυχηθεί για αυτόν τον τίτλο που απονέμει βρετανικό περιοδικό!

Τι κοινό έχουν ο Κρουζ Μπέκαμ, η Λαίδη Βενέτια Μπάρινγκ, ο Αλεξάντρ Γκριμάλντι, ο γιος του Αλβέρτου του Μονακό, και η «Πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας»;

Λοιπόν, είναι όλοι μέρος της εκλεκτής ομάδας των πιο περιζήτητων ανύπαντρων (singles) ανδρών και γυναικών στον πλανήτη. Τουλάχιστον για το βρετανικό περιοδικό «Tatler», που κυκλοφορεί από το 1709, το οποίο έχει συντάξει μια λίστα με έντεκα ανύπαντρους νέους για να τους κρατήσετε στο στόχαστρό σας.

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως διαβολικά αστεία και «σούπερ έξτρα» γυναίκα

Στα 11 της καθόταν ήδη στην πρώτη σειρά στα σόου του Valentino

Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι η πρωτότοκη των Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ.

«Στα 27 της, επιστρέφει στη σκηνή των γνωριμιών», λένε για εκείνη μετά την πρόσφατη είδηση ​​του χωρισμού της με τον σύντροφό της από το 2020, Peregrine Pearson.

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως διαβολικά αστεία και «σούπερ έξτρα» γυναίκα. Αλλά μπορείς να συμβαδίσεις μαζί της;» Γεννημένη στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουλίου 1996, ο αείμνηστος παππούς της, Κωνσταντίνος Β’, ήταν ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας. Από την πλευρά της μητέρας της, ο παππούς της είναι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Duty Free, Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, ο οποίος είναι σήμερα 90 ετών. Σε αυτόν τον κατάλογο τιμών πρέπει επίσης να προσθέσουμε ότι είναι η βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Η γέννηση μιας μούσας

Η Ολυμπία μεγάλωσε με τα αδέρφια της Αλέξιο, Αχιλλέα και Οδυσσέα κυρίως στην Αγγλία. Ο πατέρας τους εργαζόταν εκεί ως διαχειριστής hedge fund και η μητέρα της ίδρυσε την παιδική μάρκα μόδας Marie-Chantal το 2000. Με μια ζωή που ήταν πάντα πολύ κοντά στον κόσμο της μόδας, στα 11 της καθόταν ήδη στην πρώτη σειρά στα σόου του Valentino, στα 17 της έκανε την πρακτική της στον Dior Couture και σήμερα συνεχίζει να είναι πάντα ευπρόσδεκτη στις πιο σημαντικές πασαρέλες στον κόσμο.

Η Ολυμπία επίσης δεν δίστασε να βρεθεί μπροστά στην κάμερα μεγάλων σχεδιαστών και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το πρόσωπο πολλών διαφημίσεων για τις Louis Vuitton, Prada, Tiffany & Co. και Bulgari. Κληρονομώντας την αίσθηση του στυλ και το επιχειρηματικό της πνεύμα από τη μητέρα της, έχει σχεδιάσει κατά καιρούς τσάντες για φίλους σχεδιαστές. Όχι μάταια σπούδασε στο φημισμένο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη από το 2016 έως το 2019.

Ο χωρισμός

Πριν από λίγο καιρό, η Ολυμπία δεν έβλεπε το ενδεχόμενο να αποκτήσει τα δικά της παιδιά πολύ μακριά, φαινόταν μάλιστα να είναι στα πρόθυρα των αρραβώνων. Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει με αυτή την έννοια, αφού έληξε τη σχέση της με τον Βρετανό φίλο της Peregrine Pearson.

Για τρία χρόνια, ο Πίρσον και η «πριγκίπισσα της Ελλάδας» ήταν το ονειρεμένο ζευγάρι της βρετανικής υψηλής κοινωνίας. Ο Πέρι, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, θα κληρονομήσει μια μέρα το κτήμα Cowdray Park, γνωστό για τα θεαματικά τουρνουά πόλο και μια περιουσία άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ ως τέταρτος Viscount Cowdray.

Οι λόγοι του χωρισμού του ζευγαριού παραμένουν άγνωστοι, αλλά, στο μεταξύ, η Ολυμπία έχει απομακρύνει εντελώς τον πρώην της από τη ζωή της και έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες μαζί του από τα κοινωνικά της δίκτυα. Ίσως διαφορετικά οράματα για το μέλλον τους χώρισαν τη στιγμή που η πριγκίπισσα κάνει μια ζωή πολυτέλειας που δεν διστάζει να καμαρώνει.

Πίκρα μεγάλη…

https://www.instagram.com/olympiagreece/?utm_source=ig_embed&ig_rid=89d0655a-796a-4e9c-b56b-be7c8fe92289

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024