Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρί Σαντάλ - Οι ευχές του Παύλου Γλύξμπουργκ

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρί Σαντάλ – Οι ευχές του Παύλου Γλύξμπουργκ

Η Μαρί Σαντάλ και ο γιος της Οδυσσέας έχουν την ίδια μέρα γενέθλια. Οι τρυφερές ευχές στο Instagram από τον Παύλο Γλύξμπουργκ.

Με καλούς της φίλους και διοργανώνοντας δύο γεύματα, ένα πιο casual και ένα πιο επίσημο, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρί Σαντάλ.

Τα γενέθλια της Μαρί Σαντάλ είναι μάλιστα την ίδια μέρα με τα γενέθλια του μικρότερου γιου της Οδυσσέα.

Η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ, έδωσε δημόσια τις ευχές της στον γιο της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το παρελθόν και βλέπουμε τον Οδυσσέα Κίμωνα σε μικρή ηλικία μαζί με τον πατέρα του, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε τον 19χρονο πλέον νεαρό άνδρα να ποζάρει με το κατοικίδιο της οικογένειας.

«Χρόνια πολλά στον δίδυμο Παρθένο μου που γεννήθηκε την ίδια μέρα με εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ήταν πολλοί οι followers της που της έδωσαν ευχές για τα γενέθλια του γιου της, αλλά και για τα δικά της.

Στο πρώτο δείπνο που διοργάνωσε η Μαρί Σαντάλ φόρεσε το αγαπημένο top των Γαλλίδων, τη μαρινιέρα, ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, ένα μαύρο σακάκι και ολοκλήρωσε το look με μια over-the-shoulder off-white δερμάτινη τσάντα.

Για το δεύτερο γεύμα, το οποίο έγινε σε ασιατικό εστιατόριο, επέλεξε ένα Gucci καρό φόρεμα σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Η Μαρί Σαντάλ έσβησε δύο τούρτες, ενώ δημοσίευσε και το μενού που απόλαυσαν η ίδια και οι καλεσμένοι της.

Ευχές από τον Παύλο Γλύξμπουργκ στη Μαρί Σαντάλ και τον γιο τους

Τις ευχές του στη σύζυγό του και στον γιο τους έδωσε και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες, μια της Μαρί Σαντάλ, μια όπου βλέπουμε τον Οδυσσέα μόνο και μια που τον βλέπουμε μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο.

Σας αγαπώ και τους δύο πολύ και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη και υγιή χρονιά και να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου MC και τον αγαπητό μου Odysseas. Σας αγαπώ και τους δύο πολύ και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη και υγιή χρονιά και να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας», ήταν το μήνυμα του Παύλου Γλύξμπουργκ που συνόδευε τις τρεις φωτογραφίες τους.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024