Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Σάλι Μπερίσα αποκαλύπτει το παρασκήνιο του στημένου κατηγορητηρίου κατά του Έλληνα δημάρχου της Χειμάρρας

Ο Σάλι Μπερίσα αποκαλύπτει το παρασκήνιο του στημένου κατηγορητηρίου κατά του Έλληνα δημάρχου της Χειμάρρας

Η παράνομη φυλάκιση του Μπελέρη θα κοστίσει στον Ράμα το ελληνικό VETO κατά της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Πολλαπλώς ύποπτη η εμμονή του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, για συνέχιση της παράνομης κράτησης του εκλεγμένου έλληνα δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στις αλβανικές φυλακές, με το ασαφές και αστήρικτο «κατηγορητήριο» της διαφθοράς.

Με απλούστερα λόγια, το … αγύριστο κεφάλι του πρωθυπουργού Ράμα διαλύει το μύθο ενός άλλοτε συνετού σοσιαλιστή ηγέτη, που διαδέχθηκε τον επίσης σοσιαλιστή αλλά ειλικρινέστερο ηγέτη Φατός Νάνο.

Η σοβαρότερη εκδοχή για την ξεροκεφαλιά του μέχρι πρότινος λαοφιλούς Ράμα, αποδίδεται στο κοινό, για όλη την Αλβανία «μυστικό», που χαρακτηρίζει τον Έντι Ράμα ως εντολοδόχο μιας αδίστακτης κοινοπραξίας ξένων τυχοδιωκτών επιχειρηματιών  και ντόπιων εκπροσώπων του αλβανικού νεοπλουτισμού.

Στόχος τους ο εκτοπισμός του βορειοηπειρώτη δημάρχου της Χειμάρρας Μπελέρη από τα παράλια της βόρειας Ηπείρου, που προασπίζεται τα ιδιοκτησιακά συμφέροντα της ελληνικής μειονότητας η οποία διατηρεί αδιάσειστα στοιχεία εμπράγματης κυριότητας στα παραθαλάσσια οικόπεδα αλλά και αρκετά ιδιόκτητα ακίνητα των βορειοηπειρωτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Έντι Ράμα προσποιούμενος τον … οικολόγο μεταρρυθμιστή και με παράνομες «νομοθετικές» νοθείες, προσπαθεί να εντάξει στον κατάλογο των δήθεν αυθαίρετων ακινήτων τόσο οικοπέδων όσο και κτιρίων της ελληνικής μειονότητας, για να μετατρέψει σε … ιλλυρική Ριβιέρα την παραθαλάσσια βόρεια Ήπειρο! Κούνια που τον κούναγε, που έλεγε η σοφρονέστατη γιαγιά μας η Ελισσάβετ!

Ο Σάλι Μπερίσα διένειμε στα τηλεοπτικά κανάλια φωτογραφία του Έντι Ράμα να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Σάλι Μπερίσα χτυπάει στο κόκαλο τους απατεώνες και τον εντολοδόχο τους Ράμα

Ο Σάλι Μπερίσα, παρά τις όποιες ιδιοτροπίες και αυθαιρεσίες του, αλλά με το κύρος του πρώτου ισχυρού ηγέτη στη μετακομμουνιστική Αλβανία και μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του από τα πολιτικά δρώμενα, κυριολεκτικά απογυμνώνει τον Έντι Ράμα καταγγέλλοντας και αποκαλύπτοντας ότι «το άτομο που χρησιμοποίησε η αλβανική αστυνομία για να σκηνοθετήσει τη διάπραξη διαφθοράς από τον Μπελέρη αμείφθηκε με 7.000 ευρώ από τα κρατικά μυστικά κονδύλια της Αλβανίας».

Εδώ πλέον μιλάμε για μετωπική σύγκρουση δύο αντίπαλων ηγετών, από την οποία ο Έντι Ράμα χάνει προοδευτικά όλα τα ερείσματα που του προσφέρει το πρωθυπουργικό του κύρος. Εκτός εάν ο Ράμα, ποντάροντας στη χαλαρότητα και την αδιαφορία της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας Φον ντερ Λάϊεν, ευελπιστεί ότι με παρόμοιες ευρωπαϊκές αδιαφορίες και επιείκειες όλα … ξεχνιούνται.

Όταν όμως η επιείκεια της κυρίας προέδρου της Commission θα καταλήξει στο ελληνικό VETO-κόλαφος κατά των δολιοφθορέων του Ευρωπαϊκού κύρους, και της ελληνικής αξιοπρέπειας, τότε πολλά αλλάζουν αυτομάτως, χωρίς να αστειεύεται η όποια σώζεται σήμερα ευρωπαϊκή ευταξία…

Συνεχίζοντας το σημερινό μου κείμενο, κρίνω σκόπιμο ν’ απευθύνω ένα ερώτημα στον κύριο Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μολονότι μοστράρει ως υπερμοντέρνος ανανεωτής στο χώρο του ελληνικού πολιτικού βίου, εν τούτοις αναλώνει πολύτιμο χρόνο σε περίεργες κοσμικότητες στον προσωπικό του βίο, όπως π.χ. με τις πανάκριβες βέρες και τα δαχτυλίδια.

Αλήθεια, αυτός ο κύριος που αναλώνει 24ωρα σε στελεχώσεις και διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν αφιερώνει ούτε ένα 24ωρο για δύο κρίσιμα ταξίδια. Δηλαδή ένα ταξίδι στην Κύπρο και μάλιστα στο ψευδοκράτος μαϊμού που κατέχεται από τουρκικά στρατεύματα παράνομης εισβολής επί 49 χρόνια, χωρίς καμία εκδίωξη των εισβολέων από δύναμη του ΟΗΕ, που με το δικό του Συμβούλιο Ασφαλείας έχει κηρύξει παράνομη αυτή την κατοχή και μάλιστα με  περίπου πέντε ψηφίσματα.

Επίσης γιατί ο κύριος Κασσελάκης δεν ταξιδεύει με τους επιτελείς του στην Αλβανία και να αξιώσει από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα την αποφυλάκιση του αιρετού δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος είναι έγκλειστος στα αστυνομικά κρατητήρια με κατηγορίες μαϊμούδες για αδιευκρίνιστες … διαφθορές;

Έτσι αντιλαμβάνεται ο κύριος Κασσελάκης το πολιτικό μέλλον του ελληνισμού;

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024