Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γουίλ Σμιθ: Ο πάλαι ποτέ «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» σε νέες… περιπέτειες

Γουίλ Σμιθ: Ο πάλαι ποτέ «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» σε νέες… περιπέτειες

«Μπορείς εύκολα να χάσεις την ευαισθησία σου για τις κρυμμένες μικρολεπτομέρειες και τις ανεπαίσθητες ομορφιές του άλλου»

Από την τελετή απονομής των Όσκαρ, το 2022, με την αναπάντεχα απερίσκεπτη και βίαιη αντίδρασή του απέναντι στο κακόγουστο –είναι η αλήθεια- χιούμορ του παρουσιαστή της εκδήλωσης Κρις Ροκ και τον δεκαετή αποκλεισμό του από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ο Γουίλ Σμιθ επανήλθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας για λόγους που δεν αφορούσαν την κινηματογραφική του καριέρα.

Σε σκηνή από την ταινία, «Η μέθοδος των Γουίλιαμς»

Αυτή τη φορά, μέσω των αποκαλύψεων της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, στην αυτοβιογραφία της για όλα όσα αφορούν τη σχέση τους, αλλά και τις πρόσφατες συνεντεύξεις που εκείνη παραχώρησε, επ’ ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου της.

«Όταν είσαι με κάποιον για περισσότερο από τη μισή ζωή σου, υπάρχει μια κάποια συναισθηματική τυφλότητα»

Από τον ρόλο του στην ταινία «Gemini Man»

Πίσω από τις λέξεις

Η μάχη της με την κατάθλιψη, την αλωπεκία, το ψυχικό τραύμα, θα νόμιζε κανείς ότι θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο η αποκάλυψή της ότι ζουν χωριστές ζωές εδώ και εφτά χρόνια, ενώ δεν πρόκειται να πάρουν διαζύγιο, ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του διεθνούς Τύπου να ασχοληθεί και πάλι με το ζευγάρι.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσει και ο πάλαι ποτέ… «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ», για να θυμηθούμε και τον τηλεοπτικό ήρωα που έκανε διάσημο παγκοσμίως τον Γουίλ Σμιθ.

Σε παλαιότερη κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, σε τελετή των Όσκαρ

Λογική κι ευαισθησία

Ψύχραιμα και γραπτά, αυτή τη φορά, με ηλεκτρονικό μήνυμα έδωσε τη δική του εκδοχή στους «New York Times» για όλα αυτά που τις τελευταίες δύο εβδομάδες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα απομνημονεύματα της συζύγου του αποτελούν μια ωμή, αφτιασίδωτη και ειλικρινή διερεύνηση των βαθύτερων και εσωτερικών της δαιμόνων με τους οποίους έχει παλέψει η Τζέιντα.

Ο ίδιος έγραψε, λοιπόν, ότι το βιβλίο του θύμισε πόσο αληθινά δυνατή είναι η γυναίκα του. «Όταν είσαι με κάποιον για περισσότερο από τη μισή ζωή σου, υπάρχει μια κάποια συναισθηματική τυφλότητα».

Και συνεχίζει στη γραπτή του δήλωση προς την αμερικανική εφημερίδα ο Γουίλ Σμιθ, «Μπορείς επίσης εύκολα να χάσεις την ευαισθησία σου για τις κρυμμένες μικρολεπτομέρειες και τις ανεπαίσθητες ομορφιές του άλλου».

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024