Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Οδυνηρές αποκαλύψεις για την αλήθεια πίσω από τα λαμπερά φώτα

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Οδυνηρές αποκαλύψεις για την αλήθεια πίσω από τα λαμπερά φώτα

Κάτω από την επιφάνεια, της όμορφης οικογένειας, του σούπερ σταρ συζύγου και του πολυτελούς τρόπου ζωής, υπήρχε η ψυχή μιας γυναίκας που πάλευε με πολύ σοβαρή κατάθλιψη

Το επίμαχο χαστούκι στα Όσκαρ του 2022 άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου για την οικογένεια του Γουίλ Σμιθ.

Ήδη η σύζυγός του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, είχε βρεθεί στη δίνη της δημοσιότητας κατά καιρούς, ιδίως μετά τις δηλώσεις της για τον ανοιχτό γάμο του ζευγαριού.

Καταφθάνοντας στο κόκκινο χαλί των «επίμαχων» Όσκαρ, το 2022

Η άλλη… όψη του φεγγαριού

Η εντύπωση του κοινού κυρίως ή έστω η πλευρά που αναδεικνυόταν στα μέσα ενημέρωσης είχε να κάνει με το τι κάνουν κυρίως αυτοί οι πλούσιοι και διάσημοι για να σκοτώνουν τον χρόνο τους και κυρίως για να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ποια είναι όμως η αλήθεια πίσω απ’ αυτή τη λαμπερή «βιτρίνα»; Ισχύουν όλα αυτά που φανταζόμαστε για εκείνους, πόσο δεν έχουν προβλήματα –αφού τα λύνουν όλα με τη φήμη και τα χρήματα- και πόσο ανέμελα και ανώδυνα ζουν τη ζωή τους;

Στο βιβλίο της με τα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023, η ίδια προβαίνει σε αποκαλύψεις για όλα.

Λίγο πριν το… χαστούκι που κανείς δεν ήξερε ότι θα επακολουθήσει, ποζάροντας ανυποψίαστοι

Κυνηγώντας την ψευδαίσθηση της τελειότητας

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς μια γυναίκα κουβαλάει μέσα της τις πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος, καλά κρυμμένα, πίσω από τη δημόσια περσόνα της άφατης τελειότητας που καλλιεργούν.

Στο βιβλίο της με τα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023, η ίδια λοιπόν προβαίνει σε αποκαλύψεις για όλα εκείνα όσα έχει ζήσει πραγματικά, μοιράζεται τα συναισθήματά της και μιλάει για όσα την έχουν πληγώσει.

Σε προδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου της, με τίτλο «Worthy», που φιλοξένησε το περιοδικό «People», η ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ λέει για την οδυνηρή της μάχη με την ψεύτικα «τέλεια» ζωή της.

Τι αξίζει λοιπόν;

Χωρίς να ωραιοποιεί το παρελθόν της, αφηγείται τη ζωή της με τους τοξικο-εξαρτημένους γονείς της, την κακοποίηση που βιώνει ένα παιδί σε τέτοια περιβάλλοντα, την αναρρίχησή της στις λαμπερές λεωφόρους του θεάματος και του Χόλιγουντ, αλλά και το μακρύ της ταξίδι ψυχικής αποκατάστασης που χρειάστηκε για να βρει τον εαυτόν της, να νιώσει ότι αξίζει και κυρίως ότι αξίζει την αγάπη.

Ρίχνει φως στις σκιές που την κατατρύχουν, στην αίσθηση ότι ένιωθε ότι δεν υπήρχε καμιά ελπίδα.

Κάτω λοιπόν από την επιφάνεια, της όμορφης οικογένειας, του σούπερ σταρ συζύγου και του πολυτελούς τρόπου ζωής, υπήρχε η ψυχή μιας γυναίκας που πάλευε με πολύ σοβαρή κατάθλιψη, ενώ «φορούσε» το προσωπείο της γενναίας που κατακαταφέρνει όλα.

Χωρίς να ωραιοποιεί το παρελθόν της, αφηγείται τη ζωή της με τους τοξικο-εξαρτημένους γονείς της, την κακοποίηση που βιώνει ένα παιδί σε τέτοια περιβάλλοντα.

Σε παλιότερο στιγμιότυπο, ολόκληρη η οικογένεια

Φως στο τούνελ

Οι περιπέτειες που έχει βιώσει και με τον άντρα της, τον Γουίλ Σμιθ, δεν την βοηθούσαν να βγει από το αδιέξοδο.

Αναζητούσε η ίδια απεγνωσμένα λύσεις, έβρισκε μόνο πρόσκαιρες, αλλά πουθενά δεν υπήρχε μια τελική λύση του προβλήματος.

Τα παιδιά της υπήρξαν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει να προσπαθεί στο ταξίδι της ψυχικής της αποκατάστασης και να κατορθώσει σιγά σιγά να ανακτήσει το χαμόγελο στο πρόσωπό της και τη χαρά στη ζωή της.

Σύμφωνα με την πολυ-αναμενόμενη έκδοση, σε όλη αυτή τη θεραπευτική της περιπέτεια, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ πήγε σε γιόγκα retreat απόλυτης σιωπής, σε κύκλους γυναικών, μελέτησε κάθε θρησκεία κι όλα αυτά προκειμένου να συναντήσει την ψυχή της.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024