Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η γυναίκα του Γουίλ Σμιθ μιλάει πρώτη φορά για το περιβόητο χαστούκι

Η γυναίκα του Γουίλ Σμιθ μιλάει πρώτη φορά για το περιβόητο χαστούκι

Θα μιλήσει στο talk show Red Table Talk

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ θα δώσει επιτέλους μια άγνωστη εκδοχή για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ 2022, όταν ο σύζυγός της Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για την ηθοποιό, ενώ παρουσίαζε ένα από τα βραβεία της βραδιάς.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του talk show Red Table Talk, στο οποίο συζητά διάφορα θέματα μαζί με τη μητέρα της, Έιντριεν Μπάνφιλντ Νόρις και την κόρη της, Γουίλοου Σμιθ, η ηθοποιός εξήγησε ότι η εκπομπή δεν θα ασχοληθεί άμεσα με αυτό που συνέβη, αλλά περισσότερο με το πώς η ίδια και η οικογένειά της θα μοιραστούν τις «ανακαλύψεις» που προέκυψαν. Σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε για την εκπομπή αναφέρεται: «Δεδομένων όλων όσων συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένεια Σμιθ έχει επικεντρωθεί στη βαθιά θεραπεία. Μερικές από τις ανακαλύψεις γύρω από τη θεραπεία μας θα συζητηθούν όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε … το Red Table Talk,  θα συνεχίσει να προσφέρει ισχυρές, εμπνευσμένες και θεραπευτικές μαρτυρίες όπως αυτή του απίστευτα εντυπωσιακού πρώτου μας καλεσμένου. Σας ευχαριστούμε που έρχεστε μαζί μας, Τζέιντα».

Το Red Table Talk είναι γνωστό για τις στιγμές γεμάτες δράμα, τα συναισθηματικά φορτισμένα αποσπάσματα και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Το talk show καλύπτει θέματα που συνδέεονται με την ποπ-κουλτούρα έως και την κοινωνική δικαιοσύνη με καλεσμένους γνωστούς σταρ.

Η ηθοποιός τήρησε σιγή αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την απονομή των Όσκαρ. Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram κοινοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου και ανέφερε: «Αυτή είναι η εποχή για θεραπεία και είμαι εδώ για αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024