Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ 2022: «Ερωτικό τρίγωνο» στον απόηχο από το χαστούκι – Αποκαλύψεις της Τζέιντα Σμιθ

Όσκαρ 2022: «Ερωτικό τρίγωνο» στον απόηχο από το χαστούκι – Αποκαλύψεις της Τζέιντα Σμιθ

«Έχω δώσει μια υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα υπάρξει λόγος ανάμεσά μας για να πάρουμε διαζύγιο. Θα δουλεύουμε πάνω σε οτιδήποτε τυχόν προκύπτει»

Μια παρεξήγηση που μάλλον έχει τις ρίζες της στο παρελθόν, φαίνεται πώς «κρύβεται» πίσω από το ηχηρό χαστούκι που έκλεψε όλη τη… δόξα από τη βραδιά απονομής των Βραβείων Όσκαρ το 2022.

Ένα παρασκήνιο που δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε, έστω και ασυνείδητα ενδεχομένως «υφέρπει» στο γεγονός που παρακολούθησε σε ζωντανή σύνδεση ολόκληρος ο πλανήτης.

Η επίμαχη σκηνή καρέ καρέ

Πίσω από την… κουΐντα των Όσκαρ

Ο Κρις Ροκ ως παρουσιαστής της τελετής, έκανε ένα άκομψο σχόλιο εν είδει αστείου για την εμφάνιση της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ που παρέστη με ξυρισμένο κεφάλι, λόγω της αλωπεκίας που την ταλαιπωρεί. Όλοι το είδαμε. Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε.

Με την αντίστοιχη τιμωρία από την Ακαδημία Κινηματογράφου των ΗΠΑ για 10 χρόνια, αλλά και τις δριμείες επικρίσεις που δέχτηκε για τη συμπεριφορά του.

Η πλευρά της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Τώρα, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, με αφορμή το επερχόμενο αυτοβιογραφικό βιβλίο της, κάνει αποκαλύψεις για την περίπτωση Κρις Ροκ. Καταρχάς, ξεκαθαρίζει στο «PEOPLE» ότι δεν έχει μιλήσει με τον Κρις Ροκ από εκείνη τη μέρα του συμβάντος, στις 27 Μαρτίου 2022.

Όταν τη ρωτούν, εάν θα ήθελε να του μιλήσει, δηλώνει ευθαρσώς την επιθυμία της να έχει διαλυθεί κάθε παρεξήγηση γύρω απ’ αυτό και ελπίζει όλοι όσοι ενεπλάκησαν, να μπορέσουν να βρουν ειρήνη κι ηρεμία.

«Νομίζω ότι κάθε καλοκαίρι όλα τα ρεπορτάζ που έφταναν σε μένα, έκαναν λόγο για μένα και τον Γουίλ ότι παίρνουμε διαζύγιο.»

Ο Κρις Ροκ είχε ζητήσει από την Τζέιντα να βγουν ραντεβού

Οι αποκαλύψεις στο βιβλίο

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στην εν λόγω συνέντευξή της η Τζέιντα –ως προάγγελος κιόλας της έκδοσης που έρχεται: «Νομίζω ότι κάθε καλοκαίρι όλα τα ρεπορτάζ που έφταναν σε μένα, έκαναν λόγο για μένα και τον Γουίλ ότι παίρνουμε διαζύγιο. Κι αυτό το συγκεκριμένο καλοκαίρι, ο Κρις νόμισε ότι εμείς είχαμε χωρίσει.

Μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και βασικά αυτός ήταν περίπου κάπως έτσι “Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω έξω”. Κι εγώ από την άλλη, είπα “Τι εννοείς;”

Το ραντεβού που δεν έγινε

Κι εκείνος τότε απάντησε: “Λοιπόν, δεν έχετε πάρει διαζύγιο με τον Γουίλ;”

Εγώ του είπα: “Όχι, Κρις, αυτά όλα είναι μόνο φήμες”. Σοκαρίστηκε με την απάντηση, ζήτησε συγγνώμη, ήταν πολύ απολογητικός κι αυτό ήταν».

Από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2022

Η σχέση της με τον Γουίλ Σμιθ

Σε συνέντευξή της στο «Today», η Τζέιντα Πινκετ Σμιθ αποκάλυψε στη Χόντα Κοτμπ ότι αυτή και ο Γουίλ Σμιθ για εφτά ολόκληρα χρόνια έχουν ζήσει χωριστές ζωές. Επιβεβαίωσε η ίδια ότι δεν επρόκειτο για διαζύγιο στα χαρτιά, αλλά ότι είχε φτάσει μια εποχή, το 2016 που είχαν κουραστεί να προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Τζέιντα που έχει παλέψει για πολλά χρόνια με σοβαρή κατάθλιψη, «Νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο κολλημένοι στη φαντασία μας για το τι νομίζαμε ότι ο άλλος άνθρωπος θα έπρεπε να είναι για μας».

Εξήγησε όμως ότι «Έχω δώσει μια υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα υπάρξει λόγος ανάμεσά μας για να πάρουμε διαζύγιο. Θα δουλεύουμε πάνω σε οτιδήποτε τυχόν προκύπτει».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024