Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετανιωμένος για το χαστούκι στον Κρις Ροκ ο Γουίλ Σμιθ - «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος»

Μετανιωμένος για το χαστούκι στον Κρις Ροκ ο Γουίλ Σμιθ – «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος»

Τον είχε χτυπήσει σε ζωντανή μετάδοση, κατά την διάρκεια απονομής των Όσκαρ

Με βίντεο που ανέβασε στο YouTube ο Γουίλ Σμιθ, αναφέρθηκε στο χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, την βραδιά των Όσκαρ και τόνισε πως έχει μετανιώσει βαθιά, ενώ προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ανέφερε πως έκανε ένα ανθρώπινο λάθος.

«Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος» τόνισε ο Σμιθ και συμπλήρωσε: «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος». Ο διάσημος ηθοποιός σημείωσε ότι είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Κρις Ροκ, αλλά «το μήνυμα που έλαβα ήταν πως δεν ήταν έτοιμος να (μου) μιλήσει».

«Κρις, σου ζητώ συγγνώμη! Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε νιώσεις έτοιμος να μιλήσουμε» είπε απευθυνόμενος στον Ροκ.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο, ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια κατά την παραλαβή του Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» (King Richard), στην οποία υποδύεται τον πατέρα των Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς, δύο εκ των μεγαλύτερων αστεριών στο παγκόσμιο τένις. Εξηγώντας γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γουίλ Σμιθ είπε: «Ήμουν θολωμένος εκείνη τη στιγμή».

Σημειώνεται, ότι τον Απρίλιο, ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία απονέμει τα Όσκαρ. Από την πλευρά της η αμερικανική ακαδημία κινηματογράφου τιμώρησε τον Σμιθ, απαγορεύοντάς του να είναι παρών στις τελετές απονομής των επόμενων 10 ετών.

Το «αστείο» του Κρις Ροκ για την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ παρέπεμπε στην ταινία του 1997 «G.I. Jane» όπου η ηθοποιός Ντέμι Μουρ είχε εμφανιστεί με ξυρισμένο κεφάλι. Όπως διέρρευσε μετά το χαστούκι που δέχθηκε, ο Ροκ δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας (αλωπεκία) που αντιμετώπιζε η σύζυγος του Σμιθ.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέφερε πως η σύζυγός του, η οποία ενοχλήθηκε από τα λόγια του παρουσιαστή, δεν του ζήτησε να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή. Είπε επίσης «με πληγώνει ψυχολογικά και συναισθηματικά το να ξέρω πως διέψευσα την εικόνα και την εντύπωση που έχει ο κόσμος για εμένα». «Σιχαίνομαι να απογοητεύω ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024