Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο ξανά η Σακίρα - Την κατηγορούν ότι έσπρωξε μια γυναίκα

Στο στόχαστρο ξανά η Σακίρα – Την κατηγορούν ότι έσπρωξε μια γυναίκα

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok έχει γίνει viral.

Μια κακιά στιγμή αρκεί για να καταστρέφει την εικόνα που έχει φτιάξει μετά από καιρό ένας σταρ. Για παράδειγμα, η Σακίρα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, είναι μια καλλιτέχνιδα που βρίσκεται πολύ κοντά στους θαυμαστές της. Ωστόσο, αυτό τέθηκε υπό αμφισβήτηση μετά την «επανεμφάνιση» ενός βίντεο, το οποίο δείχνει την τραγουδίστρια να σπρώχνει μια γυναίκα.

Στο βίντεο, φαίνονται αρκετά άτομα να περιμένουν την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Κάποιοι αστυνομικοί περικυκλώνουν την περιοχή, στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν ότι τα πράγματα θα παραμείνουν πολιτισμένα, αλλά μια κυρία καταφέρνει να πλησιάσει τη διάσημη τραγουδίστρια και να την καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο.

Χαρακτήρισαν τη Σακίρα αγενή και μη φιλική για τη συμπεριφορά της.

Αυτή είναι η στιγμή που η Σακίρα φαίνεται να την απομακρύνει, αρπάζοντάς την από το χέρι, πριν πλησιάσει με χαμόγελο κάποιους άλλους θαυμαστές. Ήδη το βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok έχει γίνει viral. Κάποιοι χαρακτήρισαν τη Σακίρα αγενή και μη φιλική για τη συμπεριφορά της: «Σαφώς μπορείτε να το δείτε αυτό και να καταλάβετε πως συμπεριφέρεται σαν ντίβα», έγραψε κάποιος χρήστης. Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Αγαπώ τη Σακίρα, αλλά ήταν λάθος της να το κάνει αυτό». Ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένοι που την υπερασπίστηκαν. «Ακόμα αγαπάμε τη Σακίρα και μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται».

Δείτε το βίντεο

@miriamlasalvaje Que piensas ustedes la empuja o no? #shakira #asino #nosevale #video #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Σωματοφύλακας άρπαξε και έσπρωξε θαυμαστή της τραγουδίστριας

Η Σακίρα απασχολεί ξανά την επικαιρότητα με την στάση της απέναντι σε ένα μέλος της ασφάλειάς της που άρπαξε βίαια έναν θαυμαστή που ήθελε να την πλησιάσει. Σύμφωνα με τις αναφορές που εξασφάλισε η λατινοαμερικανική εκπομπή «Siéntese quien pueda», ένα περιστατικό συνέβη πρόσφατα έξω από ένα ξενοδοχείο του Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της «Latin Music Week 2023», στο οποίο ενεπλάκη ένας θαυμαστής και ένας από τους φρουρούς ασφαλείας της Σακίρα.

Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά, όπου άτομα της ασφάλειας διασήμων έχουν δράσει βίαια απέναντι σε φαν.

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια βγαίνοντας από μια συνέντευξη, ένας φαν προσπάθησε να την πλησιάσει, προφανώς ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συναντήσει και να βγάλει φωτογραφίες με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα πλάνα που παραχώρησε η εκπομπή, ένας φρουρός ασφαλείας παρενέβη επιθετικά και, αντί να απομακρύνει ευγενικά τον θαυμαστή, φάνηκε να επιτίθεται στο εν λόγω άτομο, αρπάζοντάς το από τη μπλούζα και σπρώχνοντάς το επιθετικά.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια υπέστη αυστηρή κριτική από άτομα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πολλοί θεωρούν ότι θα έπρεπε να είχε παρέμβει για να βοηθήσει τον θαυμαστή ή να σταματήσει τον σωματοφύλακά της.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024