Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: «Αφήστε με ήσυχη όλοι, είμαι μια πληγωμένη λύκαινα»

Σακίρα: «Αφήστε με ήσυχη όλοι, είμαι μια πληγωμένη λύκαινα»

Η Σακίρα μίλησε για το πώς ένιωθε μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ.

Η Σακίρα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στα «Billboard Latin Music Awards 2023». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η ομάδα της προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της με τον Bizarrap.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα «ανοιχτή» και ειλικρινής κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξηγώντας ότι ένιωθε απογοητευμένη με την ομάδα της εκείνη την εποχή. «Αφήστε με ήσυχη όλοι. Δεν είμαι διπλωμάτης των Ηνωμένων Εθνών, είμαι καλλιτέχνιδα. Είμαι γυναίκα, είμαι μια πληγωμένη λύκαινα», συνέχισε, κάνοντας αναφορά στον πολύκροτο χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Πικέ.

Αποκάλυψε ότι προσπάθησαν να αλλάξουν τους στίχους του τραγουδίού με τον Bizarrap.

Και η διάσημη καλλιτέχνιδα συνέχισε: «Μου είπαν: “Είσαι τρελή, πρέπει να αλλάξεις αυτούς τους στίχους, αυτό δεν μπορεί να κυκλοφορήσει’’». Στο τραγούδι, η Σακίρα έκανε ευθείες αναφορές στον πρώην της, κατηγορώντας τον για την απιστία του και την εξωσυζυγική του σχέση με την Clara Chia.

Η Σακίρα παραδέχτηκε ότι πλέον είναι καλά και «ερωτευμένη» με τη δουλειά της. «Υπήρχαν φάσεις στις οποίες έπρεπε να με αναγκάσουν να πάω στο στούντιο, έπρεπε να με σύρουν εκεί. Αλλά πάντα έπαιζε θεραπευτικό ρόλο. Λειτουργώ καλύτερα όταν νιώθω πεσμένη», πρόσθεσε η ίδια.

H glam rock εμφάνιση στο «2023 Billboard Latin Music Awards»

Η Σακίρα παρέλαβε δύο βραβεία στα «Billboard Latin Music Awards»: Λάτιν ποπ τραγουδίστρια της χρονιάς και λάτιν ποπ τραγούδι της χρονιάς για το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» σε συνεργασία με τον Bizarrap. «Η μουσική μου είναι το κύριο εργαλείο της επιβίωσής μου», σημείωσε η Σακίρα στην συνέντευξή της, η οποία εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της.

Η 46χρονη τραγουδίστρια φόρεσε δερμάτινες over the knee μπότες με δερμάτινο σορτς του brand Alex Perry και ασορτί κορσέ. Η επιλογή αυτή πρόσθεσε στην εικόνα της θηλική δυναμική και ταυτόχρονα γοητεία, τραβώντας τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024