Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σακίρα πόζαρε topless και βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Πικέ

Η Σακίρα πόζαρε topless και βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Πικέ

Η Σακίρα συνεχίζει τις αναφορές στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ. Μιλά για τον χωρισμό τους και τη νέα της ζωή μετά τον χωρισμό τους.

Λίγες ημέρες μετά τη βράβευσή της στα VMA του MTV και έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους και το νέο ξεκίνημα του Ζεράρ Πικέ στην προσωπική του ζωή, η Σακίρα δεν σταματά τις αναφορές στον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της.

Η Σακίρα ανοίχτηκε και μίλησε με ειλικρίνεια για το τέλος της σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ μετά από 11 χρόνια σε συνέντευξή της στο Billboard. «Είμαι ακόμα σε μια περίοδο αναστοχασμού. Ακόμα ξορκίζω ορισμένους δαίμονές. Το τελευταίο που μου έμεινε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Ο χωρισμός τους και οι ισχυρισμοί για απιστία του πρώην άσσου του ποδοσφαίρου μετουσιώθηκε σε τραγούδι, με τη Σακίρα να φτάνει στο No.2 του Billboard Global 200 με το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53».

«Έχω περάσει από πολλά στάδια. Άρνηση, θυμός, πόνος, απογοήτευση, θυμός ξανά, ξανά πόνος. Τώρα είμαι στο στάδιο της επιβίωσης. Και σε ένα στάδιο σκληρής εργασίας. Όποτε έχω χρόνο με τα παιδιά μου, τον περνάω πραγματικά μαζί τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σακίρα.

«Η προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Πίστευα σ’ αυτό το όνειρο και είχα αυτό το όνειρο για «μένα, για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ έχουν μαζί δύο γιους, τον 10χρονο Milan και τον 8χρονο Sasha. Η Σακίρα πρόσθεσε ότι ήλπιζε να έχει μια παντοτινή αγάπη παρόμοια με αυτή που μοιράζονται οι γονείς της, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια.

«Αγαπούν ο ένας τον άλλον όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη που είναι μοναδική και ανεπανάληπτη», εξήγησε η Shakira. «Οπότε ξέρω ότι είναι εφικτό. Ήταν πάντα το παράδειγμά μου. Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη», συνέχισε η Σακίρα.

Ήμουν αφοσιωμένη σε εκείνον. Στην οικογένεια, σ’ αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ασχοληθώ με την καριέρα μου

Η 46χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έπρεπε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη μουσική της καριέρα όσο ζούσε με τον πρώην ποδοσφαιριστή στην Ισπανία.

«Το θέμα είναι ότι ήμουν αφοσιωμένη σε εκείνον. Στην οικογένεια, σ’ αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ασχοληθώ με την καριέρα μου όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρήσω τον ρυθμό», συμπλήρωσε η Σακίρα.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Νέα μουσική από τη Σακίρα

Από τότε που μετακόμισε στο Μαϊάμι τον Μάιο, η τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα μουσική και σχεδιάζει να περιοδεύσει το 2024.

«Η κατάσταση με τα μέσα ενημέρωσης ήταν δύσκολη για τα παιδιά στη Βαρκελώνη. Είχαμε παπαράτσι στην πόρτα μας κάθε μέρα», εξήγησε η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

«Εδώ, είναι κανονικά παιδιά που απολαμβάνουν την κανονικότητα, κάτι που πρέπει να είναι το σχολείο: ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους», προσέθεσε η Σακίρα.

Να σημειωθεί ότι η Shakira ποζάρει topless για το εξώφυλλο του περιοδικού δείχνοντας ότι πράγματι έχει περάσει σε νέα εποχή μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ και την αποχώρησή της από την Ισπανία.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024