Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Γράφει ιστορία, μετά από 17 χρόνια στη σκηνή των βραβείων του MTV

Σακίρα: Γράφει ιστορία, μετά από 17 χρόνια στη σκηνή των βραβείων του MTV

Είναι η πρώτη καλλιτέχνις από τη Νότια Αμερική που θα τιμηθεί με το βραβείο «Video Vanguard»

Η 46χρονη διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, που τον τελευταίο καιρό απασχολεί την επικαιρότητα κυρίως λόγω της προσωπική της ζωής, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, αναμένεται να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα «MTV Video Music Awards 2023» (MTV VMA), με την παρουσία της.

Είναι η πρώτη καλλιτέχνις από τη Νότια Αμερική που θα τιμηθεί με το περίφημο βραβείο «Video Vanguard».

Με το εν λόγω ειδικό βραβείο «Video Vanguard» έχουν τιμηθεί στο παρελθόν οι: Μπιγιονσέ, Νίκι Μινάζ, Μαντόνα, Τζάνετ Τζάκσον, LL Cool J, Τζένιφερ Λόπεζ, Ριάνα, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Μίσι Έλιοτ.

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή των βραβείων του MTV

Η σταρ είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στη σκηνή των «VMAs», μετά από 17 χρόνια. Εκείνη τη βραδιά, στην εκδήλωση θα δώσουν τη δική τους performance και οι καλλιτέχνες: Ντέμι Λοβάτο, Karol G, καθώς και τα μουσικά συγκροτήματα, Måneskin και Stray Kids.

H τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα για δεύτερη συναπτή χρονιά στο περιβόητο Prudential Center, στο Νιου Τζέρσεϊ και θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Η Σακίρα διεκδικεί, φέτος, συγκεκριμένα βραβείο στις παρακάτω κατηγορίες: «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Καλύτερη Συνεργασία» και «Καλύτερου Latin» στην οποία είναι υποψήφια δύο φορές.

H τελετή απονομής θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 150 χώρες

«Τεράστιος ο αντίκτυπος»

«Η Σακίρα είναι μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη που συνεχίζει να εμπνέει και να επηρεάζει τις μάζες με τη μοναδική της μουσική δεινότητα.

Είναι πρωτοπόρος για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μία από τους πρώτους καλλιτέχνες που βρέθηκαν να ηγούνται της παγκοσμιοποίησης της μουσικής της Λατινικής Αμερικής.

Ο τεράστιος αντίκτυπός της σε όλο το μουσικό τοπίο θα είναι μακροχρόνιος, καθώς συνεχίζει να δημιουργεί και να ψυχαγωγεί στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Μπρους Γκίλμερ, πρόεδρος της Paramount για τη Μουσική, τα Μουσικά Ταλέντα, τον Προγραμματισμό και τις Εκδηλώσεις, καθώς και Επικεφαλής Περιεχομένου της «Paramount+» για τη μουσική.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024