Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Λιούις Χάμιλτον - Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Σακίρα: Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Λιούις Χάμιλτον – Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Νέες αποκαλύψεις για το ειδύλλιο της τραγουδίστριας και του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Οργιάζουν οι φήμες σχετικά με την ερωτική ζωή της Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα τη θέλουν σε σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον. Άλλοι γράφουν ότι ζουν έναν παράφορο έρωτα και άλλοι ισχυρίζονται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 σκέφτεται να βάλει τέλος στο ειδύλλιό τους επειδή έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά της.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο δημοσιογράφος Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σακίρα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα λέγονται για εκείνην και τον Χάμιλτον.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσά τους και υπογράμμισε πως είχαν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Θα ήθελα να διαψεύσω μια πληροφορία που κυκλοφόρησε σε καταλανική εφημερίδα και λέει ότι ο Χάμιλτον έχει κουραστεί από τη στάση της Σακίρα. Μπορώ κατηγορηματικά να αρνηθώ αυτές τις πληροφορίες, γιατί έχω μιλήσει με το περιβάλλον της Σακίρα και επιβεβαιώνουν ότι μεταξύ εκείνης και του Χάμιλτον υπήρχε και πάντα θα υπάρχει μια όμορφη φιλία», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Μεταξύ τους υπήρξε κάτι περισσότερο από φιλία. Αλλά και οι δύο ήξεραν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσά τους κι είχαν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν».

Το δείπνο και οι φήμες για τη σχέση τους

Στις αρχές Ιουνίου, ο ξένος Τύπος είχε «οργιάσει» για τη σχέση της Σακίρα και του Χάμιλτον.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ, μετά τα τελευταία γεγονότα και τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τον Πικέ λόγω του διαζυγίου τους, επέστρεψε στην Καταλονία και αρκετοί θεώρησαν πως αυτό συνέβη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βρετανό πιλότο της Formula 1.

Μία φωτογραφία τους μάλιστα, σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο, που φαίνεται ο Χάμιλτον να έχει περάσει πίσω από την πλάτη της Σακίρα το χέρι του φούντωσε τις φήμες πως είναι ζευγάρι. Στη συνέχεια, οι δυο τους διασκέδασαν σε κλαμπ και συναντήθηκαν με τον Νεϊμάρ και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα,  η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο σκάφος του πιλότου, και μαζί είχαν απολαύσει ένα ταξίδι γύρω από το Μαϊάμι που ήταν το προηγούμενο Γκραν Πρι.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024