Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Τζόνι Ντεπ μετά τη δίκη με την Άμπερ Χερντ: Από τον «πάτο» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η επιστροφή του Τζόνι Ντεπ μετά τη δίκη με την Άμπερ Χερντ: Από τον «πάτο» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Έναν χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη του πρώην ζευγαριού, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ επέστρεψαν με τα νέα κινηματογραφικά τους εγχειρήματα.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη δίκη ανάμεσα σε Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, με τους δύο καλλιτέχνες να σχεδιάζουν και να υλοποιούν προσεκτικά μέσα σε αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά τους βήματα. Θα σηματοδοτούσε άλλωστε την επιστροφή τους μετά την πολύκροτη δίκη που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Έναν χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη και τη δικαίωση του ηθοποιού, ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει σκηνοθετικά με την ταινία «Modì» και ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών.

Η Ιταλίδα σταρ Λουίζα Ρανιέρι, η οποία υποδύθηκε τη συναισθηματικά ταραγμένη θεία Πατρίτσια στo φιλμ «The Hand of God» του Πάολο Σορεντίνο, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας «Modì» που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ.

Τα γυρίσματα της ταινίας για τον Ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι άρχισαν στη Βουδαπέστη, σύμφωνα με το Variety.

Η Ρανιέρι πρωταγωνιστεί στην ταινία «Modì» μαζί με τον Ιταλό Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, ο οποίος υποδύεται το κακό αγόρι ζωγράφο και γλύπτη που εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία και έγινε διάσημος για το πρωτοποριακό μοντέρνο στυλ των πορτρέτων και των γυμνών του.

Πείτε το όπως θέλετε. Επέστρεψα. Αν και για να επιστρέψεις, πρέπει πρώτα να φύγεις. Εγώ δεν πήγα πουθενά. Ίσως δεν με σκέφτηκαν, δεν με πρόσεξαν ή δεν μου επέτρεψαν καν να με δει το κοινό

Η Ρανιέρι υποδύεται τη Ροζαλί, ιδιοκτήτρια ενός ιταλικού καφέ στο Παρίσι την οποία ζωγράφισε ο Μοντιλιάνι.

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιά, ενώ ο Γάλλος ηθοποιός Πιερ Νινέ υποδύεται τον Γάλλο ζωγράφο Μορίς Ουτριγιό, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Μοντιλιάνι.

Η ταινία «Modì» είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους του Τζόνι Ντεπ και σηματοδοτεί την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη 25 χρόνια μετά το φιλμ «The Brave», στην οποία συμπρωταγωνίστησε επίσης δίπλα στον Μάρλον Μπράντο.

Ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως Λουδοβίκος XV στην ταινία «Jeanne Du Barry» της Μαϊουγέν λε Μπεσκό και ήταν ο πρώτος του ρόλος μετά τη δίκη του 2022 για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.

«Ένιωθα να έπιασα πάτο»

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για τα συναισθήματα που είχε εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του και την επιστροφή του στο Χόλιγουντ.

Αφού κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στο Χόλιγουντ.

Με αφορμή τα 60ά γενέθλιά του, ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να μιλάει στις Κάννες για τον αποκλεισμό που βίωσε από το Χόλιγουντ.

«Πείτε το όπως θέλετε. Επέστρεψα. Αν και για να επιστρέψεις, πρέπει πρώτα να φύγεις. Εγώ δεν πήγα πουθενά. Ίσως δεν με σκέφτηκαν, δεν με πρόσεξαν ή δεν μου επέτρεψαν καν να με δει το κοινό», ακούστηκε να λέει αρχικά.

«Στην αρχή αυτής της δύσκολης περιόδου, ένιωθα σαν να έπιασα πάτο. Μπορείς να πιάσεις πάτο αμέτρητες φορές, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεις το υπόγειο, τότε ξέρεις ότι θα ανέβεις ξανά, θα είσαι εντάξει», συμπλήρωσε ο Τζόνι Ντεπ.

Η δίκη μπορεί να ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον, καθώς όλοι βρίσκονταν «απέναντί» του, όμως κατάφερε να κερδίσει ένα μάθημα από αυτό.

Επιστροφή και για την Άμπερ Χερντ

Αφού Τζόνι Ντεπ και Άμερ Χερντ διευθέτησαν τη δικαστική τους διαμάχη, στα καθήκοντά της επέστρεψε και η λαμπερή ηθοποιός.

Δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το θρίλερ «In the Fire» του Αμερικανού κινηματογραφιστή Κόνορ Αλλύν (Conor Allyn) με πρωταγωνίστρια την ‘Αμπερ Χερντ (Amber Heard). Είναι η πρώτη ταινία, στην οποία συμμετέχει μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

«Η ταινία είναι ένας προβληματισμός για την σχεδόν υπερφυσική δύναμη της αγάπης μέσα από την ιστορία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης γυναίκας στο τέλος 20ού αιώνα. Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω σε αυτό το έργο αγάπης και που πρωταγωνιστώ στο όραμα του Κόνορ Αλλύν. Αισθάνομαι τυχερή που περιβάλλομαι από ένα τόσο καταπληκτικό καστ. Είναι τόσο προσηλωμένοι και μαγικοί όσο και οι χαρακτήρες που υποδύονται» ανέφερε η ‘Αμπερ Χερντ σε δήλωσή που εξασφάλισε το «The Hollywood Reporter».

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα της Σικελίας τον Ιούνιο.

Αφηγείται το «ταξίδι μιας Αμερικανίδας ψυχίατρου τη δεκαετία του 1890, καθώς φτάνει σε μία πλούσια φάρμα στην Κολομβία για να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού που κατηγορείται ότι είναι ο διάβολος. Στην προσπάθεια της να φροντίσει το παιδί πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ επιστήμης και θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το αγόρι είναι δαιμονισμένο και η αιτία για όλα τα δεινά του χωριού».

Μαζί της πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Εδουάρδο Νοριέγα (Eduardo Noriega), Λούκα Καλβάνι(Luca Calvani) και Λορέντζο Μακγκόβερν Ζάινι (Lorenzo McGovern Zaini).

Η ταινία από την Saban Films θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Η πολύκροτη διαμάχη έγινε ντοκιμαντέρ

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ήταν μία από τις μεγαλύτερες και πολυαναμενόμες δίκες διασημοτήτων όλων των εποχών.

Η δίκη που μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κράτησε για περίπου έξι εβδομάδες, «έβγαλε στη φόρα» ακόμα και τις πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών.

Το Netflix έφερε τη συγκλονιστική δίκη που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό το 2022 στην οθόνη μέσα από ένα ντοκιμαντέρ τριών τμημάτων, με το όνομα «Depp V Heard».

Η σειρά εξετάζει το δικαστικό δράμα μεταξύ των αστέρων του Χόλυγουντ, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, ρίχνοντας φως στα επακόλουθα και στην απόφαση να μεταδοθεί η δίκη ζωντανά στο κοινό.

Το «Depp V Heard» εξερευνά τις μακροχρόνιες διαμάχες ανάμεσά τους, ενώ το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο εμβαθύνουν στον αντίκτυπο της διαδικτυακής κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης και την αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην τελική ετυμηγορία.

Οι εκατέρωθεν αγωγές

Ο Τζόνι Ντεπ είχε καταθέσει αρχικά μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ τον Μάρτιο του 2019.

Η Άμπερ Χερντ είχε γράψει ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Washington Post και στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως «θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια πριν χωρίσουν το 2017.

Μετά από μια παρατεταμένης διάρκειας δίκη, δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάσισε ότι ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ είχαν συκοφαντήσει ο ένας τον άλλον.

Η Άμπερ Χερντ με τη δημοσίευση του άρθρου και ο Τζόνι Ντεπ μέσω δήλωσης της δικηγόρου του στην οποία η Άμπερ Χερντ κατηγορήθηκε για εξαπάτηση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024