Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ: Είναι ζευγάρι με την Τζένα Ορτέγκα; Τι απαντά η ηθοποιός

Τζόνι Ντεπ: Είναι ζευγάρι με την Τζένα Ορτέγκα; Τι απαντά η ηθοποιός

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

«Οργίασαν» τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα, που ήθελαν την 20χρονη Τζένα Ορτέγκα να βρίσκεται σε σχέση με τον κατά 40 χρόνια μεγαλύτερό της Τζόνι Ντεπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από τη διαδικτυακή ιστοσελίδα DeuxMoi, που γρήγορα αναπαράχθηκε και από τα υπόλοιπα sites.

Οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας «Beetlejuice 2» και το δημοσίευμα άφησε «αιχμές» για ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Wednesday» του Netflix διέψευσε όσα γράφονται και μάλιστα τόνισε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της τον σταρ του Χόλυγουντ και ούτε έχει συνεργαστεί μαζί του.

«Είναι τόσο γελοίο»

«Αυτό είναι τόσο γελοίο που δεν μπορώ καν να γελάσω. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τον Τζόνι Ντεπ ούτε έχω συνεργαστεί μαζί του. Σας παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας ήσυχους», είπε η ηθοποιός.

Επίσης, εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ χαρακτήρισε τις φήμες «αβάσιμες» και τις διέψευσε ενώ ξεκαθάρισε πως οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση μεταξύ τους.

«Ο κ. Ντεπ δεν έχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την κυρία Ορτέγκα. Δεν την έχει συναντήσει και δεν της έχει μιλήσει ποτέ. Δεν εμπλέκεται σε κανένα πρότζεκτ μαζί της, ούτε σκοπεύει να το κάνει. Είναι τρομοκρατημένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του», υπογράμμισε σχετικά.

Σε δημοσίευμά της η Daily Mail αναφέρει ότι η ιδέα της συμμετοχής του Τζόνι Ντεπ στο «Beetlejuice 2» ενθουσίασε τους θαυμαστές του, όταν το όνομά του εμφανίστηκε σε αναζητήσεις στο Google που αφορούσαν το καστ της ταινίας.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024