Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάλμα Χάγιεκ: «Επελαύνει» στο Instagram με εμφανίσεις «φωτιά»

Σάλμα Χάγιεκ: «Επελαύνει» στο Instagram με εμφανίσεις «φωτιά»

Γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου 1966, στο Μεξικό και κλείνει τα 57 της χρόνια

Με μοτίβο που θυμίζει τη μεξικάνικη παράδοση και αισθητική της, φωτογραφήθηκε εκ νέου η χολιγουντιανή σταρ, Σάλμα Χάγιεκ, στο Instagram κερδίζοντας την προσοχή των εκατομμυρίων ακολούθων της, αλλά και των διάσημων φίλων της.

Η συνάδελφός της, Τζέσικα Άλμπα, δεν δίστασε να αφήσει σχόλιο κάτω από την «επίμαχη» ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ Πινό, μόνο με emoji με τρεις φωτιές, υπονοώντας και το εκρηκτικό του πράγματος της εμφάνισής της.

Επέλεξε η όμορφη και ακομπλεξάριστη με την ηλικία και την εμφάνισή της ηθοποιός να ποζάρει στον φακό φορώντας μια πλεκτή «γοργονέ» φούστα σε λευκό και μπλε σκούρο χρώμα που αγκαλιάζεις τις καμπύλες της, συνδυάζοντάς το με αντίστοιχο μπούστο-μαγιό, κατά τις εμφανίσεις της που συνηθίζει τελευταία στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κλείνει τα 57 της χρόνια σήμερα

Η Σάλμα Βαλγκάρμα Χάγιεκ Χιμένες γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου 1966 στην πόλη Κοατσακοάλκος του Μεξικού και κλείνει τα 57 της χρόνια.

Η ίδια μεγάλωσε μεν στο Μεξικό, βρέθηκε όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες να παρακολουθεί Καθολικό Σχολείο. Η πρώτη ευκαιρία για την καριέρα της δόθηκε μέσα από τη σαπουνόπερα «Τερέζα» το 1989, άργησε και ταλαιπωρήθηκε να καθιερωθεί.

Νέο δρόμο στην καριέρα τής άνοιξε η ταινία «Desperado», αλλά η μεγάλη της αναγνώριση ήρθε αργότερα, το 2002, όταν υποδύθηκε στη μεγάλη οθόνη τη διάσημη μεξικάνα ζωγράφο Φρίντα Κάλο, κερδίζοντας τότε και την υποψηφιότητα για Όσκαρ του Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Ήταν άλλωστε η πρώτη ηθοποιός με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική που πέτυχε αυτό το επίτευγμα. Ως παραγωγός επίσης η Σάλμα Χάγιεκ γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά «Ugly Betty» (2006–2010) -«Μαρία η Άσχημη» στα καθ’ ημάς- , που εκτυλισσόταν σ’ ένα περιοδικό μόδας.

Τον Φεβρουάριο του 2009, η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε με τον γάλλο δισεκατομμυριούχο Φρανσουά-Ανρί Πινό κι έχει αποκτήσει μαζί του μια κόρη.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024