Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον γιο της στα γυρίσματα του νέου video clip της

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον γιο της στα γυρίσματα του νέου video clip της

H τραγουδίστρια πηγαίνει στις πρόβες και στα γυρίσματα των clip της μαζί με το μωρό!

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ στο χώρο του θεάματος και του τραγουδιού ωστόσο πάνω απ’ όλα είναι μανούλα! Η ίδια πριν οχτώ μήνες έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτό το διάστημα έχει επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο της τραγούδι «Κόλλημα» μαζί με τιν Display, που κάνει ήδη επιτυχία. Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια ενθουσίασε τους θαυμαστές της με το ολοκαίνουργιο video clip για το νέο της hit στο οποίο τους «μαγνητίζει» για άλλη μία φορά με τις μοναδικές χορογραφίες και την αισθητική της.

Η Ελένη Φουρέιρα πέρα από μία αγαπητή και εκρηκτική τραγουδίστρια είναι και μία αφοσιωμένη μητέρα!

Στα γυρίσματα του νέου της video clip με τον 8 μηνών γιο της.

Η αγαπημένη σταρ όπως φαίνεται έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα αλλά δεν θέλει να αποχωριστεί το μωράκι της ούτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τα γυρίσματα από το νέο τραγούδι «Κόλλημα». Μάλιστα στο πρώτο κι όλας λεπτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να έχει μαζί της τον πρίγκιπά της και να «λιώνει» μόνο που τον κοιτάει!

Δείτε στο 1’ λεπτό και μετά τον γιο της Ελένης Φουρέιρα στα γυρίσματα του νέο της τραγουδιού:

Το «εκρηκτικό» single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Με fashion-statement εμφανίσεις, μοναδικές χορογραφίες και την απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, το «Κόλλημα» γίνεται ένα υπερθέαμα που τραβά αμέσως τα βλέμματα. Το «Κόλλημα», που κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού, έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα και απόλυτο viral στα social media.

Πότε έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA κάνοντας δυνατό comeback στον μουσικό θεσμό βάζοντας «φωτιά» στη σκηνή, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα από τα τρία βραβεία της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν έναν χρόνο ακριβώς και συγκεκριμένα δυο ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El telephone, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα» αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024