Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Λιβύη: Η συγκινητική φωτογραφία που αποχαιρετά τους Έλληνες διερμηνείς η αδερφή τους

Τραγωδία στη Λιβύη: Η συγκινητική φωτογραφία που αποχαιρετά τους Έλληνες διερμηνείς η αδερφή τους

Με μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Λίλιαν Μανδαλιός αποχαιρέτησε τα αδέρφια της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη.

Με μία συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε τα αδέρφια της Άντζελα και Φίλιππο, τα οποία ήταν ανάμεσα στα πέντε θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε η ελληνική αποστολή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην πόλη Ντέρνα στη Λιβύη, η Λίλιαν Μανδαλιός.

Η κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης του Κανάκη Μανδαλιού, ανήρτησε στον λογαριασμό της στα social media μία φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία απεικονίζονται τα δύο αδέρφια της.

Συμμετείχαν εθελοντικά στην ελληνική αποστολή

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση δέχεται συλλυπητήρια από διαδικτυακούς της φίλους που δηλώνουν συντετριμμένοι για την οδυνηρή απώλεια των δύο νέων ανθρώπων.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη του Κανάκη Μανδαλιού και συμμετείχαν εθελοντικά στην ελληνική αποστολή ως διερμηνείς.

Φίλοι τους στα αποχαιρετιστήρια μηνύματα τους στα social media, όπως Gaballah Mohameed που ανήρτησε μία φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος που μετέφερε την ελληνική αποστολή στη Λιβύη ανέφεραν πως τα δυο αδέλφια από μικρή ηλικία ήταν παιδιά της προσφοράς.

«Αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν»

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» είχε εκφράσει την οδύνη του για το τραγικό συμβάν.

«Όπως ταξίδευε το λεωφορείο έγινε πλαγιομετωπική με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχασε τον έλεγχο και προκειμένου να ξαναμπεί στην πορεία του, σφηνώθηκε στο λεωφορείο και έγινε ανάφλεξη», είπε ο τραγικός πατέρας.

«Και τα παιδιά αυτά και οι 5 (σ.σ που έχασαν τη ζωή τους) βρίσκονταν σε αυτό το σημείο που έγινε η πρόσκρουση. Πλαγιομετωπική, αυτό έχω καταλάβει. Τα παιδιά μου -ένας άντρας και μία γυναίκα, 34 και 33 ετών αντίστοιχα, πήγαν να βοηθήσουν εκεί. Είμαστε από τη Βεγγάζη, έχουν μεγαλώσει εκεί… έχουν τελειώσει το σχολείο, εγώ είμαι ο πρόεδρος της κοινότητος. Αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν, εθελοντικά προσφέρθηκαν», συμπλήρωσε με ραγισμένη φωνή ο πατέρας των δύο διερμηνέων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024