Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον β΄ κύκλο

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον β΄ κύκλο

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Maestro» επέστρεψαν στους Παξούς, προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της αγαπημένης δραματικής του MEGA «Maestro» (Maestro in Blue) ξεκίνησαν στην αρχή του καλοκαιριού. Μετά από ένα διάλειμμα των συντελεστών για διακοπές την περίοδο του Αυγούστου, όλοι επέστρεψαν στα πόστα τους και εργάζονται πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια που θα δούμε τους επόμενους μήνες στις οθόνες μας. Μάλιστα, μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία εικόνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων με την Χαρούλα Αλεξίου.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πυρετώδεις ρυθμούς για τα νέα επεισόδια

Downtown με την Χάρις Αλεξίου

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του Maestro κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα που θέλει να μας μεταφέρει στα παρασκήνια της 2ης σεζόν, στην οποία βλέπουμε την πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιό τη σειράς να ποζάρει στο φακό της Αμαλίας Κωβαίου.

Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Downtown» (Στο κέντρο της πόλης με την Χάρις Αλεξίου)

Οι συντελεστές βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα

Νέες αφίξεις στο β’ κύκλο

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, τα οποία θα δούμε στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

«Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024