Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fan του «Maestro» η Ντέμι Μουρ - Ζήτησε και γνώρισε τον Παπακαλιάτη

Fan του «Maestro» η Ντέμι Μουρ – Ζήτησε και γνώρισε τον Παπακαλιάτη

Η σειρά που γράφει ιστορία, το Maestro, έφερε κοντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με το Χόλιγουντ. Η γνωριμία με την Ντέμι Μουρ.

Με τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro να έχουν ξεκινήσει, η μεγάλη επιτυχία του Netflix και του MEGA έχει και αναπάντεχους θαυμαστές.

Η φήμη του Maestro και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα σύνορα, με την Ντέμι Μουρ να έχει ενθουσιαστεί από το σημαντικό και αξιόλογο πρότζεκτ.

Ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αποκάλυψε στον «αέρα» του Happy Day πως η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ θέλησε να γνωρίσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη από κοντά.

Έτσι γνωρίστηκαν Ντέμι Μουρ και Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η Ντέμι Μουρ είδε το Maestro στο Netflix και ενθουσιάστηκε, με τους δύο ηθοποιούς να συναντιούνται τελικά και από κοντά.

Ήταν η παρουσιάστρια που έμαθε από κοινούς γνωστούς πως η Ντέμι Μουρ θέλει να γνωρίσει προσωπικά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί η συνάντησή τους στο νησί των Παξών.

Μάλιστα ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Ο δεύτερος κύκλος για Maestro

Από τον πρώτο ακόμα κύκλο της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έδινε μια μικρή γεύση από την περίοδο των γυρισμάτων για το Maestro. Ήταν πριν από λίγες εβδομάδες που ο διάσημος σεναριογράφος και ηθοποιός έκανε «κοπάνα» για ένα μπάνιο στην παραλία.

«Καλοκαίρι είναι να πρέπει να γράψεις επεισόδιο αλλά εσύ να κάνεις κοπάνα για μπάνιο!!!…» έγραφε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

Λίγες ημέρες αργότερα βέβαια θα ενημέρωνε το διεθνές κοινό του πως επιστρέφει πάλι δυναμικά στα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024