Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άννα Βίσση βρήκε τον... Maestro της στους Παξούς - Η φωτογραφία με τον Παπακαλιάτη

Η Άννα Βίσση βρήκε τον… Maestro της στους Παξούς – Η φωτογραφία με τον Παπακαλιάτη

Η Άννα Βίσση περνάει τέλεια στους Παξούς, ενώ όπως φαίνεται συναντήθηκε και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η Άννα Βίσση αποτελεί μια από τις πρωταγωνίστριες του καλοκαιριού… Οι συναυλίες της, σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, γίνονται sold out ενώ η ίδια προσπαθεί να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου κάνοντας αποδράσεις στα ελληνικά νησιά.

Σε λιγότερο από 48 ώρες τα εισιτήρια για την συναυλία της στο Ηρώδειο σημείωσαν sold out. Η Άννα Βίσση γιορτάζει 50 χρόνια καριέρας και ο κόσμος φαίνεται πως δεν τη χορταίνει.

Σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στις παραστάσεις της βρίσκεται με τον καλό της φίλο Χρύσανθο Πανά, για λίγες on board διακοπές στους Παξούς

Εκεί η απόλυτη Ελληνίδα star απολαμβάνει τις ομορφιές του μέρους. Γοητευμένη και ανέμελη, δεν σταματά τις αναρτήσεις από τις βόλτες με φίλους γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα κάποιας φωτογραφίας: «Αφήστε με εδώ».

Μάλιστα όταν οι fans της πριν λίγες μέρες την ανακάλυψαν, δημιούργησαν έξω από το αγκυροβολημένο σκάφος ουρές αναγκάζοντας την «απόλυτη» σε μια αυτοσχέδια συναυλία, τραγουδώντας το hit της «Αίμα».

Η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η Άννα ανεβάζει διαρκώς στιγμιότυπα από το ονειρικό νησί και τον τρόπο που χαλαρώνει εκεί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Από εκεί και η φωτογραφία που ενθουσίασε τους ακόλουθούς της, μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο δημιουργός του Maestro δεν θα γινόταν να απουσιάζει από το αγαπημένο του νησί, το οποίο μετά τα γυρίσματα της σειρά του MEGA εκεί παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση. Άλλωστε η οικογένεια του Χριστόφορου διαθέτει σπίτι στο μικρό νησάκι, αλλά και ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Δείτε την φωτογραφία

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024