Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Αδημοσίευτα backstage βίντεο από την πρώτη σεζόν - Η στιγμή που ο Ορέστης γνωρίζει τη Μαρία

Maestro: Αδημοσίευτα backstage βίντεο από την πρώτη σεζόν – Η στιγμή που ο Ορέστης γνωρίζει τη Μαρία

Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε για πρώτη φορά στο μαγαζί της Μαρίας Καβογιάννη

Κι ενώ το καστ του «Maestro» έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν, δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά βίντεο από σκηνές του πρώτου κύκλου. κορυφώνοντας την αγωνία για τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, δημοσιεύτηκαν μερικά backstage κλιπ από τη σκηνή που ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συναντά τη Μαρία, την ηρωίδα της Μαρίας Καβογιάννη, μέσα στο μαγειρείο της.

Είναι μια από τις σκηνές που προβλήθηκαν στην αρχή της σειράς, με την τηλεοπτική Μαρία να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της, που ο μαέστρος έφτασε στο νησί.

Δείτε τα βίντεο…

Η νέα προσθήκη στη σειρά

Όσον αφορά τις εξελίξεις στη νέα σεζόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα είναι λίγες οι νέες προσθήκες.

Πρόσφατα, η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΤΥΠΟΣ TV, ότι θα είναι μία από αυτές. Η ίδια αποκάλυψε ότι θα κάνει guest εμφάνιση στο «Maestro» ενώ έδωσε και παραπάνω λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα αναλάβει.

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το «ναι»»! Όσο για τον ρόλο που θα έχει, η ίδια είπε: «Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση» δήλωσε η ίδια.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024