Goat ο Τζόκοβιτς: Διέλυσε τον Μεντβέντεφ και έφτασε τα 24 Grand Slam!
Μύθος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έκανε περίπατο και στον τελικό του US Open κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ (3-0).
Δεν… βλέπει κανέναν και φροντίζει να το υπενθυμίζει συνεχώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς!
Στον τελικό του US Open, ο Σέρβος τενίστας, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (6-3, 7-6(5), 6-3), κατακτώντας το 24 Grand Slam της ένδοξης καριέρας του.
Για τέταρτη φορά έγινε ο βασιλιάς των ΗΠΑ ο Νόλε, που έχει πάει σε άλλο επίπεδο το άθλημα. Μόλις 3 ώρες και 17 λεπτά χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση του Ρώσου ο μυθικός Τζόκοβιτς, που μετράει πλέον 96 τίτλους στην καριέρα του. Παράλληλα, με το νέο του κατόρθωμα εδραίωσε τη θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας επιπλέον 2.000 βαθμούς, ενώ πρόσθεσε και άλλα 3 εκατ. δολάρια στα ταμεία του.
Για τέταρτη φορά έγινε ο βασιλιάς των ΗΠΑ ο Νόλε
Στο +2 από τον Ράφα Ναδάλ ο Σέρβος τενίστας, που αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του: «Ζω το παιδικό μου όνειρο, να συμμετάσχω στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από ένα δύσκολο μέρος, οι γονείς μου έκαναν τεράστιες θυσίες για εμένα, με υποστήριξαν να παίξω ένα ακριβό άθλημα, που δεν μπορούν να σηκώσουν εύκολα όλες οι τσέπες.
Υπήρχε τεράστια πίστη από τους γονείς μου και όλα τα μέλη της οικογένεια. Θέλω να πω στην οικογένειά μου ότι σας αγαπώ, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, είναι πολύ ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το πετύχω συνέχισα να βάζω νέους στόχους, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορώ να κατακτήσω 24 Grand Slam τίτλους».
Novak hits 2️⃣4️⃣
How it sounded on US Open radio 🎙 pic.twitter.com/BPwpFlp0fy
— US Open Tennis (@usopen) September 11, 2023
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν



