Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον Πειραιά: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 36χρονου - Τι λένε Παύλος Μαρινάκης και Μιλτιάδης Βατβιτσιώτης

Τραγωδία στον Πειραιά: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 36χρονου – Τι λένε Παύλος Μαρινάκης και Μιλτιάδης Βατβιτσιώτης

«Αυτό ξεφεύγει από οποιαδήποτε ανθρώπινη λογική», είπε ο κ. Μαρινάκης

Σοκ και αποτροπιασμό εξακολουθεί να προκαλεί ο χαμός του 36χρονου, που πνίγηκε χθες βράδυ στον Πειραιά, πέφτοντας από τον καταπέλτη του Blue Horizon, αφού  τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος.

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το αδιανόητο περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ. Ο 36χρονος, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαριτσιώτη, είχε εισιτήριο και ήταν «επιβάτης του πλοίου που αποβιβάστηκε και προσπάθησε να ξαναμπεί στο καράβι».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1,  «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το φρικαλέο αυτό περιστατικό» ενώ συμπλήρωσε ότι «ευθύνη έχει και ο καπετάνιος και η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με το ναυτικό επάγγελμα».

«Εγκληματική πράξη»

Για «απάνθρωπη, εγκληματική πράξη», έκανε λόγο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

«Εγώ, αλήθεια σας λέω, επειδή το είδα χθες το βράδυ το βίντεο αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό το οποίο είδαμε. Μιλάμε για κάτι απάνθρωπο. Πολύ δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάτι προηγούμενο. Είναι μία εγκληματική ενέργεια την οποία, προφανώς, τυπικά θα κρίνει η Δικαιοσύνη. Προφανώς. Αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την αποστροφή μας, την οργή μας γι’ αυτό το οποίο συνέβη. Επελήφθησαν άμεσα οι Αρχές, γύρισε πίσω το πλοίο, θα γίνουν οι δέουσες ενέργειες», είπε στην ίδια πηγή.

«Αλλά πραγματικά είναι αδιανόητο να βλέπουμε τέτοιες εικόνες να συμβαίνουν. Να χάνει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο τη ζωή του, να του αφαιρείται η ζωή στην πραγματικότητα. Δεν είναι ότι έπεσε, είδαμε τι συνέβη. Είναι ντροπή αυτό το οποίο συνέβη. Είναι μια εγκληματική ενέργεια και ελπίζω η Δικαιοσύνη, μετά τη δέουσα διαδικασία, να επιβάλει τις πιο αυστηρές τιμωρίες», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης, ενώ ερωτηθείς αν υπάρχουν πρωτόκολλα ασφαλείας, απάντησε: «Προφανώς και υπάρχουν πρωτόκολλα ασφαλείας. Αυτό ξεφεύγει από οποιαδήποτε ανθρώπινη λογική».

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024