Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βεργκάρα: Το «έριξε έξω»… συναυλιακά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιο

Σοφία Βεργκάρα: Το «έριξε έξω»… συναυλιακά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιο

Εκτός από τη συναυλία της Μπιγιονσέ, η Σοφία Βεργκάρα πήγε και διασκέδασε και στα σόου της Karol G, καθώς και της Taylor Swift

Μετά τον χωρισμό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, η κολομβιανή σταρ, Σοφία Βεργκάρα, το καλοκαίρι που μόλις αφήσαμε πίσω μας, γιόρτασε την «ελευθερία» της, τιμώντας δεόντως συναυλία -και μάλιστα αυτή από το τριήμερο των γενέθλιων εορτασμών της τραγουδίστριας– από τη μνημειώδη παγκόσμια τουρνέ «Αναγέννηση» της Μπιγιονσέ.

Η συναυλία από την τουρνέ «Αναγέννηση»

Η παρουσία της στη συναυλία δεν πέρασε απαρατήρητη και πώς θα μπορούσε βέβαια, όπως φαίνεται και από τις σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram, ενώ σε δηλώσεις της η Βεργκάρα στο «Entertainment Tonight», με ευκαιρία το εν λόγω καλλιτεχνικό γεγονός, είπε «Ο καθένας κάτι έχει να μάθει από την Μπιγιονσέ!»

Η ίδια η ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της για το σόου που παρακολούθησε, μη διστάζοντας να δηλώσει πόσο θεαματικό κι εντυπωσιακό ήταν το event.

Όπως σχολίασε σχετικά για την πολυτάλαντη τραγουδίστρια, «Η κόρη της, τα τραγούδια της, τα ρούχα της, το σώμα της ήταν όλα εντυπωσιακά».

Μετά τον χωρισμό

Η Σοφία Βεργκάρα, στα 51 της χρόνια, ως κριτής στο «Αμερική έχεις ταλέντο», με τις δηλώσεις της και τη συμπεριφορά της και μπροστά στην κάμερα, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είναι πλέον μόνη της –και το «γλεντάει»- μετά το διαζύγιό της, ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου, με τον 46χρονο Τζο Μανγκανιέλο.

Εκτός από τη συναυλία της Μπιγιονσέ, η Σοφία Βεργκάρα πήγε και διασκέδασε και στα σόου της Karol G, καθώς και της Taylor Swift.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια στο «Entertainment Tonight», ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που πήγε σε τόσες πολλές συναυλίες και παραστάσεις και παρακολούθησε τη δουλειά των διάσημων φίλων της.

Η Βεργκάρα είπε ότι την καλούσαν οι καλοί της φίλοι, προκειμένου να την παροτρύνουν να διασκεδάσει και όπως χαρακτηριστικά τόνισε με το γνωστό ενθουσιώδες ύφος της, «Έτσι, δεν είχα παρά να πηγαίνω απλώς όπου με καλούσαν».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024