Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε»

Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League, αναφέροντας πως θέλουν πολύ την πρόκριση αλλά χωρίς να αγχώνονται.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Τσουκαρίτσκι χθες με 0-3, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, όμως αυτό αποτελεί ήδη παρελθόν στις τάξεις των ερυθρολεύκων, αφού σήμερα είχαμε την κλήρωση της φάσης των ομίλων.

Οι Πειραιώτες κληρώθηκαν με τις Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα, κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε λόγο για την δυναμική που έχει η ομάδα του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει καμία επιλογή, έτσι είναι η Ευρώπη, Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαιτητικές. Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Αυτός είναι ο τρόπος να γίνεις καλύτερος, αυτό θέλουμε και εμείς και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για εμάς.

Όποτε βάζουμε τη φανέλα μας ο στόχος είναι η νίκη. Τώρα είναι η φάση των ομίλων, στο τέλος θα πάρουμε την θέση που μας αξίζει. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και έχουμε αυτοπεποίθηση και τώρα αλλά και για το μέλλον. Έχουμε μία διαδικασία που ακολουθούμε και με ποιοτική δουλειά θα κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο.

Όπως είπαμε έχουμε αυτοπεποίθηση. Συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε φορά που βάζεις νέο στόχο το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία και πιστεύω έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε την τύχη να είμαστε ένας σύλλογος που δέχεται τεράστια βοήθεια από τους οπαδούς του. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός διαφέρει σε αυτό, έχουμε μία έξτρα δύναμη στο πλευρό μας, μας κάνουν πολύ δυνατούς και έχουμε σκοπό να το εκμεταλλευτούμε.

Για πρώτο ματς θα ήθελα κάποιο που θα κερδίζαμε. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν βιαζόμαστε, οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024