Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρτίνεθ «μεγαλώνει» το ρόστερ

Ο Μαρτίνεθ «μεγαλώνει» το ρόστερ

Είναι γεγονός πως ορισμένοι παίκτες εμφανίζονται αναβαπτισμένοι

Είχε φανεί από την αρχή. Αργότερα με τις τοποθετήσεις του. Τι ακριβώς; Η διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να …ταιριάζει ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν κάποια φοβερή σχέση μεταξύ τους.

Με απλά λόγια, να «φτιάξει δίδυμα» που θα έχουν καλή συνεργασία και θα αποδίδουν το μέγιστο προς όφελος του Ολυμπιακού. Και είναι αλήθεια πως στο ευρύ 3-0 των Ερυθρολεύκων επί της Τσουκαρίτσκι, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Ισπανού προπονητή, ξεχώρισε ένα τέτοιο «δίδυμο ποδοσφαιριστών».

Ο λόγος για τους Βρουσάι και Μπιέλ. Ο Βρουσάι, κλασικός εξτρέμ η πραγματική του θέση, πασχίζει να δώσει λύσεις οσάκις του ζητείται, ακόμη και ως δεξιός μπακ. Θέλει να αρπάξει την ευκαιρία. Τα καταφέρνει. Με την Τσουκαρίτσκι πήγε αριστερά ο Ροντινέι και ο Βρουσάι βρήκε …χημεία με τον Μπιέλ. Τι είδαμε; Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακό, πάσα ο αμυντικός στον Ισπανό κυνηγό, η μπάλα κύλησε στον Μασούρα και 0-1.

Μετά, πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό, ξανά το άνοιγμα από τον Βρουσάι, ο Μπιέλ αποδέκτης και η μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο κόκκινο γκολ. Η συνέχεια ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ώρες ώρες έδειχναν οι συγκεκριμένοι παίκτες καταιγιστικοί στις προωθήσεις τους, ο δε Μπιέλ απέδειξε πως έχοντας ηθικό σε υψηλό επίπεδο και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του προπονητή, μπορεί να κάνει πολλά. Πάρα πολλά για την ακρίβεια.

Θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να καταλήξουμε σε περισσότερο σαφή συμπεράσματα για τη νέα εικόνα του Ολυμπιακού. Είναι, όμως, γεγονός πως ορισμένοι παίκτες εμφανίζονται αναβαπτισμένοι. Ο Ρέτσος, για παράδειγμα, από το …καλημέρα της σεζόν τέτοια εικόνα έχει, ενώ στη Σερβία χρίστηκε και σκόρερ. Ο Καμαρά, πάντα πολύτιμος και ο Φορτούνης ξεχωριστή κλάση και φυσιογνωμία στη γραμμή των χαφ.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ενεργός στο rotation και διεκδικεί παραπάνω ρόλο. Ο Εσε μοιάζει να έχει κερδίσει πολλούς πόντους, ο Σκάρπα ή από τον πάγκο ή βασικός καταθέτει ποιότητα και ο Μασούρας «έχει το γκολ» μέσα του. Πώς είπατε; Ερχονται και άλλοι; Σωστό! Ισως αυτό να είναι το όπλο του εφετινού Ολυμπιακού. Η πληθώρα επιλογών από μια φαρέτρα ετοιμοπόλεμων παικτών που έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνεθ. Κάτι που επιτρέπει στον τεχνικό να ποντάρει σε διψασμένους για διάκριση ποδοσφαιριστές.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024