Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εύχομαι όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εύχομαι όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League, χαρακτηρίζοντας τη δύσκολη, ενώ ευχήθηκε όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Μονακό για την κλήρωση του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ, τη Φραιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών μετά τη διαδικασία σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, σχολίασε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας πολύ δύσκολη την κλήρωση.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε και για την παρουσία τεσσάρων ομάδων στη φάση των ομίλων, τονίζοντας πως «αισθανόμασταν μοναξιά να εκπροσωπούμε τη χώρα μόνο εμείς τα τελευταία χρόνια», ενώ ευχήθηκε όλοι να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση, προκειμένου να αποδείξουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Cosmote TV:

«Πολύ δύσκολη κλήρωση για εμάς. Θα παίξουμε με δυο ομάδες που έρχονται από τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Την Αγγλία και τη Γερμανία. Για εμάς ήταν κάτι που περιμέναμε. Μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας είναι δύσκολες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπουμε κάτι καλύτερο. Θα βελτιωθούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα έχουμε και τους οπαδούς μας μαζί. Η ομάδα θα στηθεί καλύτερα, υπάρχουν νέοι παίκτες που θέλουν ένα διάστημα προσαρμογής. Είμαστε αισιόδοξοι» είπε αρχικά ο Μαρινάκης.

Για την παρουσία τεσσάρων ομάδων στη φάση των ομίλων, σχολίασε: «Αισθανόμασταν μοναξιά να εκπροσωπούμε τη χώρα μόνο εμείς τα τελευταία χρόνια. Καλό θα ήταν να είχανε πάει οι ομάδες μας και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θέλουμε να πηγαίνουν καλά και οι άλλες ομάδες, γιατί όταν προοδεύουν οι άλλες ομάδες στη χώρα μας, προοδεύουμε και εμείς. Να πρωταγωνιστήσουμε και στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας. Εύχομαι να περάσουν και να αποδείξουμε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Η περσινή μας πορεία δεν ήταν καλή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Θεωρούμε πως θα πάμε καλύτερα, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και το ρόστερ. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024