ΚΚΕ για φωτιές: Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Παντελής έλλειψη αντιπυρικής προστασίας
Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση να πάρει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την κατάσβεση των πυρκαγιών
Ευθύνες στην κυβέρνηση και μάλιστα «εγκληματικές» επιρρίπτει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, για τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη και την Βοιωτία.
Ο Περισσός κάνει λόγο για «παντελή έλλειψη» ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας και καλεί την κυβέρνηση να πάρει τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα.
«Η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη εδώ και τρεις μέρες στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και το νέο μέτωπο, σήμερα στη Βοιωτία, με τον άδικο θάνατο ενός ακόμα συνανθρώπου μας, επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την παντελή έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας, με επίκεντρο την πρόληψη», σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα»
Και προσθέτει πως η κυβέρνηση πρέπει να πάρει τώρα όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την κατάσβεση των πυρκαγιών, «για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, για να μην καταστραφεί άλλος δασικός πλούτος και περιουσίες».
Τέλος, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου κτηνοτρόφου στον Πρόδρομο Βοιωτίας.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 14 προσαγωγές
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές

