Βόλος – Λαμία 2-2: Πρεμιέρα-όνειρο στο Πανθεσσαλικό
Σε μία χορταστική ματσάρα στο Πανθεσσαλικό, Βόλος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 προσφέροντας στον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στην πρεμιέρα της Super League.
Αν η πρεμιέρα είναι ενδεικτική για όσα θα δούμε σε όλο το πρωτάθλημα, τότε η φετινή Super League αναμένεται ακόμη συναρπαστική από πέρσι! Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για τη σεζόν, Βόλος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο Πανθεσσαλικό, σε ένα χορταστικό ματς με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.
Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν καλύτερη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο Σιαμπάνης κράτησε όρθιο τον Βόλο στο πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του οποίου ο Τσιλούλης σημάδεψε το δοκάρι από πλάγια θέση.
Από πάτημα του Κρούζλιακ στον Τσιλούλη η Λαμία κέρδισε πέναλτι και ο Καρλίτος εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας λογαριασμό στο 55′ για το 0-1. Η απάντηση του Βόλου ήρθε τρία λεπτά μετά όταν ο Σιέλης από κόρνερ έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Με τη σέντρα όμως ο Καρλίτος έκανε εξαιρετικό γύρισμα στην καρδιά της άμυνας και ο Σλίβκα με κεφαλιά έγραψε το 1-2 στο 60′.
Στο 74ο λεπτό η Λαμία είχε νέο δοκάρι με τον Τσιλούλη και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών έγινε το 2-2 χάρη σε εξαιρετικό σουτ του Άλχο από μακριά.
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51΄Κίτσος),, Τσοκάνης (63΄Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73΄Μωραίτης), Τρουιγιέ (51΄Τάχατος) Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παουλάβετς, Στάνκο, Νούνιες (85΄Τζανδάρης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (66΄Λάκε) Καρλίτος (76΄Ακούνα), Τσιλούλης (85΄Τόσιτς)
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τα Stadium Tour στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442