Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άφατη θλίψη στην κηδεία του γιου του του Οδυσσέα Σταμούλη - Όταν χάνεται ένα παιδί τελειώνουν οι λέξεις

Άφατη θλίψη στην κηδεία του γιου του του Οδυσσέα Σταμούλη – Όταν χάνεται ένα παιδί τελειώνουν οι λέξεις

Στο κοιμητήριο της Καλλιθέας γράφτηκε η τελευταία σελίδα του δράματος του ηθοποιού και της οικογένειας του

Στην τελευταία του κατοικία έμελλε να συνοδεύσει ο Οδυσσέας Σταμούλης τον 11χρονο γιο του, το μεσημέρι της Δευτέρας. Η σορός του 11χρονου, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, έφτασε μέσα σε λευκό φέρετρο στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, οι οποίοι υποβασταζόμενοι συνόδευσαν το ανήλικο παιδί τους στην τελευταία του κατοικία.

Στο κοιμητήριο της Καλλιθέας γράφτηκε η τελευταία σελίδα του δράματος του ηθοποιού και της οικογένειας του.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 11χριονου

Στις εικόνες  που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο ηθοποιός μοιάζει να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει το παιδί του, ενώ έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος από συγγενείς του.

Σε ένα λευκό φέρετρο έφτασε η σορός στο κοιμητήριο όπου και οδηγήθηκε ο γιος του ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, Χρήστος στην τελευταία του κατοικία.

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού, μεταξύ των οποίων, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Βιδάλη, η Ελένη Φιλίνη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ο Οδυσσέας Σταμούλης έμοιαζε ανίκανος να πιστέψει ότι δεν θα αντικρίσει ξανά το αγγελούδι του.

«Είναι τραγικές στιγμές για τον Οδυσσέα»

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι επειδή είμαστε, όχι μόνο συνάδελφοι, αλλά και πάρα πολύ φίλοι με τον Οδυσσέα και τον αδελφό του (σ.σ. Ισίδωρο Σταμούλη). Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ γιατί αυτό είναι ένα γεγονός τόσο τραγικό που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς» τόνισε, με φωνή τρεμάμενη, ο Σπύρος Μπιμπίλας στις κάμερες.

«Τραγικές στιγμές! Στον Οδυσσέα δεν μπορείς να πεις λόγια… Όταν χάνεται ένα παιδί, δεν μπορείς να πεις λόγια. Λόγια δεν υπάρχουν. Τίποτα» δήλωσε, με τη σειρά της, η Ελένη Φιλίνη που λίγους μήνες νωρίτερα μοιράζοταν την ίδια σκηνή με τον πατέρα του άτυχου αγοριού και συνάδελφο της, Οδυσσέα Σταμούλη.

Το χρονικό

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Το παιδί, το οποίο βρισκόταν στους Φούρνους με τη μητέρα του, είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδερφό του για να πάνε στην παραλία.

Ωστόσο, πήγε νωρίτερα και όταν ο ξάδερφός του έφτασε, δεν τον βρήκε. Μόλις ειδοποιήθηκε η μητέρα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια δείχνοντας φωτογραφίες του μοναχογιού της σε περαστικούς. Μία αγωνιώδης αναζήτηση ξεκίνησε από όλους τους κατοίκους και τις Αρχές, η οποία δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη.

O 11χρονος εντοπίστηκε πνιγμένος δίπλα σε μία σημαδούρα, 50 μέτρα από την ακτή.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, το παιδί δεν τα κατάφερε. Η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε πνιγμό.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024