Στη Σάμο βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, στο πλευρό του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση μέλους της οικογένειας στα social media.
«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρεται στην ανάρτηση του μέλους της οικογένειας.
Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Σάμο για νεκροψία-νεκροτομή.
Το πρωί της Δευτέρας θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 11χρονο Χρήστο Σταμούλη.
Την ανακοίνωση έκανε μέσω κοινωνικών δικτύων ο αδερφός του τραγικού πατέρα και επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης.
«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» γράφει η ανακοίνωση.
«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»
Μιλώντας παλαιότερα για το ρόλο του πατέρα ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε τονίσει ότι πρόκειται για μια «ευλογημένη ιδιότητα».
«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα» είχε σημειώσει.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59