Πέρσι έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα της Premier League. Φέτος η Νιούκαστλ δείχνει έτοιμη για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα και φρόντισε να στείλει το μήνυμά της από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος καθώς διέλυσε με 5-1 την Άστον Βίλα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στα πρώτα 16 λεπτά είχαν ήδη σημειωθεί τρία γκολ. Αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι όταν στο 6′ από σέντρα του Γκόρντον ο Τονάλι από κοντά έκανε το 1-0 στο ντεμπούτο του. Από ασίστ του Γουότκινς στο 11′ ο Ντιαμπί έκανε το 1-1, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1 με προβολή του Ισάκ από γύρισμα του Μπότμαν.
Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αυτή που έφτασε σε γκολ όμως ήταν η Νιούκαστλ. Στο 58′ συγκεκριμένα, ο Ισάκ και πάλι έκανε το 3-1 μετά από λάθος της άμυνας και στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε παράσταση για έναν ρόλο. Στο 77′ ο Γουίλσον έγραψε το 4-1 από ασίστ του Μπαρνς και το 5-1 διαμόρφωσε σε τετ α τετ στο 90′ ο Μπαρνς.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.