Φίλαθλος του Ολυμπιακού άφησε λουλούδι και σημείωμα για τον Μιχάλη
Σπουδαία κίνηση από φίλαθλο του Ολυμπιακού που άφησε ένα λουλούδι και ένα σημείωμα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη.
Στην σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού προέβη σε μία πολύ ωραία κίνηση.
Ένα λουλούδι και ένα σημείωμα με γραμμένο ένα μήνυμα πάνω στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ ήταν μία κίνηση που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.
Το μήνυμα πάνω στο χαρτί ανέγραφε: «Για τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού της ΑΕΚ, Μιχάλη. Γιώργος, Ολυμπιακός, Θύρα 7».

- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
- Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τα Stadium Tour στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442