Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπέλα Χαντίντ: Νέες φωτογραφίες από τη θεραπεία της - «Αγνώριστο» το μοντέλο

Μπέλα Χαντίντ: Νέες φωτογραφίες από τη θεραπεία της – «Αγνώριστο» το μοντέλο

Το σούπερ μόντελ ταλαιπωρείται από τη νόσο του Lyme, που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, το οποίο μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Με νέα ανάρτηση επανήλθε μέσω του Instagram η Μπέλα Χαντίντ. Το διάσημο μοντέλο διανύει μια δύσκολη περίοδο, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τη νόσο του Lyme από την οποία ταλαιπωρείται πολλά χρόνια.

Η 26χρονη έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, δίνει τη μάχη της μακριά από τις πασαρέλες και δηλώνει ότι θα επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμη.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Μπέλα Χαντίντ εμφανίζεται χαμογελαστή με σωληνάκια και ειδικούς επιδέσμους στο χέρι της ενώ σε κάποια άλλα κρατά στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της σκύλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

«Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα»

Δύο ημέρες πριν, η Μπέλα Χαντίντ, που το τελευταίο διάστημα απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της από την περίοδο της μακράς θεραπείας και έδειξε πόσο καταβεβλημένη είναι.

Τη δημοσίευσή της συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, τόσο προς το κοινό της, όσο και προς τον μικρότερο της εαυτό.

Μεταξύ άλλων, η 26χρονη ευχαρίστησε τη μαμά της, που πάντα τη στηρίζει, και τόνισε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στον κόσμο.

«Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, το μοντέλο υπενθύμισε στους followers του που αγωνίζονται ότι όλο αυτό «θα γίνει καλύτερο». «Κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί, πιστέψτε στο δρόμο σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν», τους παρότρυνε και κατέληξε πως η ίδια θα επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμη.

Η μακροσκελής ανάρτησή της

«Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν τα παράτησε.

Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά.

Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ.

Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2:Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε- θα γίνει καλύτερα. Το υπόσχομαι. Κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί, πιστέψτε στο δρόμο σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν.

Έχω τόση ευγνωμοσύνη για τη ζωή, αυτές οι 100+ ημέρες του Lyme, χρόνιας νόσου, θεραπεία συν-λοίμωξης, σχεδόν 15 χρόνια αόρατου πόνου, άξιζε τον κόπο αν είμαι σε θέση, με τη θέληση του Θεού, να έχω μια ολόκληρη ζωή να διαδίδω αγάπη και να μπορώ να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου, για πρώτη φορά στα χρονικά.

Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή των απίστευτων εταιρειών για τις οποίες εργάζομαι, τους υποστηρικτές μου και τους ανθρώπους που συνέχισαν να ανησυχούν για μένα. Τους Jill και Joseph για την προστασία μου. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ περισσότερο από όσο μπορώ να εκφράσω.

Ευχαριστώ την ιδιοφυή γιατρό μου και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομάδα νοσηλευτών της. Σας αγαπώ πάρα πολύ!!!

Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη.

Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ

Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024