Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάντρα Μπούλοκ: Οι τελευταίες κοινές στιγμές της με τον σύντροφό της

Σάντρα Μπούλοκ: Οι τελευταίες κοινές στιγμές της με τον σύντροφό της

Ο Μπράιαν Ράνταλ έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ALS, την ασθένεια που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία θρηνεί την απώλεια του επί χρόνια συντρόφου της.

Ο Μπράιαν Ράνταλ έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τη διάσημη ηθοποιό, που ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Είχε τους καλύτερους φροντιστές»

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τις τελευταίες κοινές στιγμές του ζευγαριού.

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία του εκλιπόντος.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε ότι Μπράιαν Ράνταλ άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας την ηθοποιό στο πλευρό του.

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές, την καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν».

Η σχέση της Σάντρα Μπούλοκ με τον Μπράιαν Ράνταλ

Η ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ, μοντέλο στο επάγγελμα που αργότερα έγινε φωτογράφος, όταν κλήθηκε να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της Λούις τον Ιανουάριο του 2015.

Λίγο καιρό μετά ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι και εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θορό.

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Έχουμε δύο όμορφα παιδιά (μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Μπούλοκ)- τρία παιδιά, και με τη μεγαλύτερη κόρη του Ράνταλ. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ.», είχε εξομολογηθεί τότε η Σάντρα Μπούλοκ.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένεια του Ράνταλ στο People και ανέφερε ότι ο 57χρονος πέθανε μετά από μάχη με την ALS, την ασθένεια που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ήσυχα μετά από μια μάχη τριών ετών με το ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να περάσει την περιπέτεια της υγείας του μυστικά και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του», είπε η οικογένειά του.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία που νιώθουμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024