Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος σύντροφός της μετά από τριετή μάχη με τη νόσο ALS

Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος σύντροφός της μετά από τριετή μάχη με τη νόσο ALS

Η ηθοποιός δήλωνε πως έχει βρει την αγάπη της ζωής της

Ο επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, άφησε την τελευταία του πνοή το Σαββατοκύριακο σε ηλικία 57 ετών.

«Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ειρηνικά μετά από μια μάχη τριών ετών με τη νόσο ALS (νόσος του κινητικού νευρώνα)», δήλωσε η οικογένειά του.

«Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με τη νόσο μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σεβαστούμε το αίτημά του».

Η 59χρονη Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ, μοντέλο που έγινε φωτογράφος, όταν φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της τον Ιανουάριο του 2015. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

«Βρήκα την αγάπη της ζωής μου. Μοιραζόμαστε τρία όμορφα παιδιά. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί ποτέ» δήλωνε τότε η Μπούλοκ.

Ο Ράνταλ ήταν επίσης πατέρας ενός κοριτσιού.

Η αδελφή της ηθοποιού, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τις τελευταίες κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram μετά την τριετή μάχη του φωτογράφου με την ALS.

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε η Γκενίζε κάτω από μια φωτογραφία του Ράνταλ.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Μπούλοκ ήταν στο πλευρό του πριν από τον θάνατό του το Σάββατο.

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι είχε τους καλύτερους φροντιστές, την καταπληκτική αδελφή μου και την ομάδα των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκενίζε. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024