Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Angus Cloud: Συντετριμμένη η Zendaya με τον ξαφνικό θάνατό του - Το σπαρακτικό μήνυμά της

Angus Cloud: Συντετριμμένη η Zendaya με τον ξαφνικό θάνατό του – Το σπαρακτικό μήνυμά της

«Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει», έγραψε, μεταξύ άλλων, η συμπρωταγωνίστριά του.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Angus Cloud, σε ηλικία μόλις 25 ετών, έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ. Οι συνάδελφοί του ηθοποιοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» τόσο ξαφνικά και τον αποχαιρετούν με θλίψη.

Η Zendaya, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά «Euphoria», του είπε «αντίο» με μία σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του εκλιπόντος και στη λεζάντα έγραψε πόσο ευγνώμων νιώθει που τον γνώρισε ενώ εξομολογήθηκε ότι τον αποκαλούσε αδελφό της.

Ο Cloud στο «Euphoria» υποδυόταν τον Fezco, τον έμπορο ναρκωτικών του χαρακτήρα της Zendaya και τον φύλακα άγγελό της. Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί στα γυρίσματα και τους ένωνε μία δυνατή φιλία.

Έγραψε συγκεκριμένα η Zendaya: «Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Angus. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω σε αυτή τη ζωή, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά, ευγενικά του μάτια και το λαμπερό του χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο (χαμογελάω τώρα που το σκέφτομαι).

Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν… «μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν», αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι.

Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του.

Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα του και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή και σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί καθώς η θλίψη φαίνεται διαφορετική για τον καθένα».

Η ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις

Ο Angus Cloud έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (31/7) βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του.

Το ΤΜΖ, το οποίο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση του θανάτου του, ανέφερε ότι το Αστυνομικό Τμήμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση 911 που έγινε γύρω στις 11:30 για «επείγον ιατρικό περιστατικό». Κατά την άφιξή τους, «ο ασθενής διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός».

Η μητέρα του αρχικά υπέθεσε ότι ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη εξηγήσεις για την αίτια θανάτου του.

Ο ίδιος ο Cloud φαίνεται πως μετά τον θάνατο του πατέρα του είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Ο Conor Hickey πέθανε στις 18 Μαΐου, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο, και ο γιος του αδυνατούσε να διαχειριστεί τον χαμό του.

«Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο ο ίδιος και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να αναπαυτεί. Έμεινε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη», ανέφεραν πηγές στο TMZ.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο 25χρονος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του 65χρονου πατέρα του στο Instagram, γράφοντας πόσο του λείπει.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024