Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Angus Cloud: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις

Angus Cloud: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις

Ο 25χρονος ηθοποιός του «Euphoria» αδυνατούσε να διαχειριστεί τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Angus Cloud, ο πρωταγωνιστής του «Euphoria», έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 25 ετών σοκάροντας το Χόλιγουντ και βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του.

Το ΤΜΖ, το οποίο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση του θανάτου του, ανέφερε ότι το Αστυνομικό Τμήμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση 911 που έγινε γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας (31/7) για «επείγον ιατρικό περιστατικό». Κατά την άφιξή τους, «ο ασθενής διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός».

Η μητέρα του αρχικά υπέθεσε ότι ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη εξηγήσεις για την αίτια θανάτου του.

«Προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη»

Ο ίδιος ο Cloud φαίνεται πως μετά τον θάνατο του πατέρα του είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Ο Conor Hickey πέθανε στις 18 Μαΐου, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο, και ο γιος του αδυνατούσε να διαχειριστεί τον χαμό του.

«Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο ο ίδιος και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να αναπαυτεί. Έμεινε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη», ανέφεραν πηγές στο TMZ.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο 25χρονος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του 65χρονου πατέρα του στο Instagram, γράφοντας πόσο του λείπει.

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του ανέφερε: «Σήμερα αποχαιρετούμε με βαριά καρδιά έναν απίστευτο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια.

Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να ξέρουμε ότι ο Angus είναι τώρα ξανά μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με τη ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά. Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να παραμείνει ιδιαιτέρως προσωπική αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτή την καταστροφική απώλεια».

Ποιος ήταν ο Angus Cloud

O Angus Cloud γεννήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια στις 10 Ιουλίου 1998. Ήταν ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια του, καθώς είχε μικρότερες δίδυμες αδερφές, τη Μόλι και τη Φιόνα.

Σπούδασε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής της Σχολής Τεχνών του Όκλαντ, όπου και ήταν συμμαθητής, με τη συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τον φωτισμό παραστάσεων, αλλά και την ηχοληψία.

Έγινε κυρίως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολυβραβευμένη σειρά «Euphoria» του ΗΒΟ, τον οποίο μάλιστα πήρε ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο του Μπρούκλιν.

Από το 2019 έως το 2022, υποδυόταν τον «Fez» έναν έμπορο ναρκωτικών με «χρυσή» καρδιά, ο οποίος προσπαθούσε να προστατεύσει τη φίλη του Rue Bennet (την οποία υποδύεται η Zendaya). Στη δεύτερη σεζόν, αναπτύσσει μια δυνατή φιλία με τη Lexi.

Επίσης, είχε παίξει στις ταινίες «The Line» και «North Hollywood» ενώ είχε εμφανιστεί και σε βιντεοκλίπ διάφορων ράπερ, όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD

Το 2022 έγινε το πρόσωπο του αρώματος «Polo» της Ralph Lauren.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024