Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σινέντ Ο' Κόνορ: Τα τελευταία της μηνύματα πριν φύγει από τη ζωή - «Ήταν γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη»

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Τα τελευταία της μηνύματα πριν φύγει από τη ζωή – «Ήταν γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη»

Η τραγουδίστρια εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ. Η τραγουδίστρια πέθανε στα 56 της χρόνια, στο σπίτι της στο Λονδίνο, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ιρλανδή σταρ λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε επικοινωνία με τον μουσικό Μπομπ Γκέλντοφ. Πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από την κινηματογραφική μεταφορά του «The Wall» και τις συναυλίες του Live Aid.

Σε δηλώσεις του, ο ίδιος ανέφερε ότι με την Σινέντ Ο’ Κόνορ ήταν χρόνια φίλοι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συνομίλησε με την τραγουδίστρια, λίγες μέρες πριν τον θάνατό της και σημείωσε ότι τα τελευταία μηνύματά της ήταν «γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη»

«Πολλές, πολλές φορές η Σινέντ ήταν γεμάτη από μια τρομερή μοναξιά και μια τρομερή απελπισία. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Μιλούσαμε μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες. Κάποια από τα μηνύματά της ήταν γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη ενώ κάποια άλλα, ήταν εκστατικά και γεμάτα χαρά. Έτσι ήταν και η ίδια», είπε συγκεκριμένα ο Γκέλντοφ.

«Έμοιαζε χαρούμενη»

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τη Σινέντ Ο’ Κόνορ νεκρή στο σπίτι της την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Σε ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι «ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος».

Η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της πριν από ενάμιση χρόνο.

Η γειτόνισσά της, Φάραθ Μοραγκάμανατζ, μιλώντας στην DailyMail, σημείωσε ότι ο θάνατος της τραγουδίστρια την ξάφνιασε,καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε να είναι καλά.

«Έμοιαζε χαρούμενη. Γελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο. Ήταν με μια φίλη της πρόσφατα και είπε ότι θα πήγαινε στο Μπρίξτον με φίλη της από την Ιρλανδία. Όπως μου είπε, η φίλη της είναι διάσημη τραγουδίστρια κι είχε μετακομίσει εκεί πριν από περίπου έξι εβδομάδες. Ζούσε μόνη της εκεί», είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε: «Γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Τετάρτης, είδα ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο να εμφανίζεται και ήταν εκεί μέχρι και λίγες ώρες πριν φύγω. Δεν έκανα τη σύνδεση μέχρι που είδα τα νέα και συνειδητοποίησα ότι είναι η γειτόνισσά μου. Είναι τόσο στενάχωρο, λυπάμαι τόσο για αυτή».

Η τελευταία της ανάρτηση

Η τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια φωτογραφία του γιου της στο Twitter, όπου έγραψε: «Από τότε ζω ως νεκρό πλάσμα της νύχτας…Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στο RTÉ, τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ιρλανδίας, η οικογένεια της τραγουδίστριας σημείωσε τα εξής: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει απόρρητο αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024