Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρατούσε 19χρονη σκλάβα του σεξ σε μπουντρούμι για χρόνια - «Το έκανα από αγάπη»

Κρατούσε 19χρονη σκλάβα του σεξ σε μπουντρούμι για χρόνια – «Το έκανα από αγάπη»

«Με ανάγκασε να διαμελίσω και να ξεφορτωθώ το πτώμα άλλης γυναίκας» συγκλονίζει – Βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη βρασμένα λείψανα

Έναν εφιάλτη έζησε επί 14 χρόνια ένα κορίτσι, που κρατούνταν αιχμάλωτο σε ένα μπουντρούμι, ως σκλάβα του σεξ ενός 51χρονου.

Οι λεπτομέρειες της σοκαριστικής υπόθεσης βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης του Vladimir Cheskidov, ο οποίος βίασε την Ekaterina «πάνω από χίλιες φορές» από τα 19 της έως τα 33 της.

Όσο βρισκόταν υπό κράτηση, ο 51χρονος μανιακός ξέσπασε, σύμφωνα με τη Daily Mail, σε κλάματα και έλεγε ότι όσα έκανε «τα έκανε από αγάπη» και «όλα έγιναν με τη συναίνεση» του κοριτσιού, που ήταν μόλις 19 χρονών όταν βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του.

O Vladimir Cheskidov/ Πηγή: east2west.news

Ο Cheskidov κρατούσε αιχμάλωτη την Ekaterina, στο σπίτι του στην περιοχή Smolina στη Ρωσία, όπου ζούσε με την μητέρα του, την 72χρονη Valentina, η οποία κατηγορείται επίσης για συνέργεια στην απαγωγή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η μητέρα του δράστη υποστήριξε ότι ο γιος της δεν κακομεταχειρίστηκε την Ekaterina και ότι ζούσε μαζί τους οικειοθελώς. «Ζούσε σαν βασίλισσα. Κανείς δεν την κρατούσε. Όλες οι πόρτες στο σπίτι ήταν ανοιχτές, όποτε ήθελε έφευγε» υποστήριξε.

Η μητέρα του Cheskidov / Πηγή: east2west.news

«Με ανάγκασε να διαμελίσω και να ξεφορτωθώ το πτώμα άλλης γυναίκας»

Ο Cheskidov ερευνάται ως ύποπτος για τη δολοφονία ακόμα μιας γυναίκας, την οποία φέρεται να κρατούσε στο σπίτι του το 2011. Τα τεμαχισμένα και βρασμένα λείψανα της Oksana βρέθηκαν σε ένα κελάρι της ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές.

Μάλιστα, η Ekaterina ισχυρίζεται ότι την ανάγκασαν με την απειλή μαχαιριού να βοηθήσει τον Cheskidov να διαμελίσει και να ξεφορτωθεί το πτώμα της Oksana.

Πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον απαγωγέα της – «Είχε πάντα ένα μαχαίρι στα χέρια του και την τιμωρούσε»

Η Ekaterina που επί 14 χρόνια ήταν αιχμάλωτη / Πηγή: east2west/news

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει μετά από 14χρονια χρόνια αιχμαλωσίας όταν ο Cheskidov ήπιε υπερβολικά και η μητέρα του κάλεσε ασθενοφόρο επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του. Η Ekaterina έτρεξε προς το χωριό και βρήκε την αδερφή της, Elena, που δεν είχε σταματήσει να την αναζητά επί 14 χρόνια.

«Άρχισε να μου λέει τα πάντα. Πώς την κρατούσε, ότι της έδενε τα χέρια και το στόμα με ταινία. Είχε πάντα ένα μαχαίρι στα χέρια του και ό,τι κι αν έκανε, την τιμωρούσε» περιγράφει η αδερφή της Ekaterina. «Όταν την απήγαγε, σε ηλικία 19 ετών, ήταν ένα άλλο κορίτσι εκεί, την οποία παρουσίασε ως σύζυγό του. Δεν ξέρω τι συνέβη και τελικά ο Cheskidov της κάρφωσε ένα μαχαίρι στο κεφάλι και απείλησε την Ekaterina ότι “θα πάθαινε το ίδιο αν συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο”. Στη συνέχεια την έβαλε να τον βοηθήσει να διαμελίσουν το κορίτσι» συγκλονίζει η αδερφή της.

Όπως είπε η Ekaterina, γνώρισε τον Cheskidov όταν ήταν 19 χρονών. Είχε βγει, την κέρασε ένα ποτό και την κάλεσε στο σπίτι.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της καθώς ο 51χρονος την έδεσε σε ένα δοκάρι και της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Την έλυνε μόνο για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να φροντίζει τη μητέρα του και να τη βιάζει. Το δωμάτιο στο οποίο την κρατούσε, ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, εξοπλισμένο με διάφορα φίμωτρα.

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024