«Πόρτα» του Κέιν στην Παρί – Πλησιάζει ακόμα πιο πολύ στην Μπάγερν
Ο Χάρι Κέιν δεν συγκινήθηκε από τα εκατομμύρια ης Παρί και δείχνει αποφασισμένος να φύγει από την Τότεναμ με μοναδικό προορισμό την Μπάγερν.
Η προοπτική της μετακόμισης στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να… συγκινεί τον Χάρι Κέιν. Σύμφωνα με τ0 βρετανικό Telegraph, ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας αρνήθηκε την προσέγγιση που έγινε προ ημερών από τους Παριζιάνους, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ως εκ τούτου η Μπάγερν Μονάχου, που εργάζεται συστηματικά εδώ και καιρό για να υλοποιήσει την μεγάλη αυτή μεταγραφή, δείχνει να «παίζει» μόνη της πλέον στη διεκδίκηση του Κέιν, αν κι ακόμη υπάρχει απόσταση στις επαφές της με τους Λονδρέζους.
Οι Βαυαροί προσέφεραν αρχικά 70 εκατ. λίρες και στη συνέχεια έκαναν ρελάνις στα 80 εκατ. λίρες, όμως οι αξιώσεις των Σπηρουνιών δεν πέφτουν κάτω από τα 100 εκατ. λίρες, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λίβοι να έχει… οσμιστεί την ανάγκη της Μπάγερν να αποκτήσει έναν παγκόσμιας κλάσης επιθετικό και να προσπαθεί να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.
Παράλληλα η Τότεναμ έκανε τη δική της κίνηση προς τον αρχηγό της, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο για να μείνει στο Λονδίνο, με αποδοχές που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ την εβδομάδα.
Ο ίδιος όμως δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός κι εξακολουθεί να σκέφτεται τη μεταγραφή, θέλοντας να αλλάξει περιβάλλον και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, μετά από μια στείρα δεκαετία στην Τότεναμ.
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»



