Στα γραφεία της Λίγκας και όχι στα Νότια Προάστια όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη θα γίνει η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League.
Αιτία της αλλαγής αυτής φυσικά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τις πυρκαγιές στην Αττική
Η ενημέρωση της λίγκας:
«Η Super League αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αναβολή της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη στο Island.
Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21:00) στα γραφεία της Super League μόνο με τους εκπροσώπους των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.
Κουράγιο στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.