
Απών ο Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται στη Βουλή την πρώτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, με μια ηχηρή απουσία από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες ημέρες, δεν βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του.
Όπως έχει γίνει γνωστό, τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει στις προγραμματικές δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ορκωμοσία της Βουλής τη Δευτέρα. Μάλιστα, είχε καθίσει στο πρώτο έδρανο, έχοντας δίπλα του την Όλγα Γεροβασίλη και τον Σωκράτη Φάμελλο.
Από τον Ν. Παππά η πρώτη παρέμβαση
Η πρώτη παρέμβαση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Βουλή δεν έγινε ωστόσο από τον νέο πρόεδρο της ΚΟ, αλλά από τον Νίκο Παππά, ο οποίος καθόταν στα μπροστινά έδρανα -μαζί με τους Φάμελλο και Τσακαλώτο.
Ο κ. Παππάς ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα να είναι αυστηρός με τα μέλη της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην τήρηση του χρόνου στις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν όλοι οι βουλευτές στην τριήμερη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.
- Πειραιάς: Πάνω από 4 ώρες κράτησε το χειρουργείο του 2χρονου παιδιού που δέχτηκε επίθεση από σκύλο
- Αργυρώ – Δροσερά και ελαφριά γλυκά: Το Μ. Σάββατο μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μετά το Ντουμπάι… πού; – Ποια ευρωπαϊκή πόλη μπορεί να γίνει η νέα πατρίδα των υπερπλούσιων;
- Άννα Βίσση: Και δεύτερος συνεργάτης αποχωρεί από το σχήμα της
- Μέσα στις υπόγειες πυραυλικές πολιτείες του Ιράν – «Ο γρανίτης που τις προστατεύει είναι εκατομμυρίων ετών»
- Ρωσία: Νεκρή καθηγήτρια σε σχολείο – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της




