Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Roller coaster - γίγας λειτουργεί με τεράστια ρωγμή σε κολόνα στήριξής του

ΗΠΑ: Roller coaster – γίγας λειτουργεί με τεράστια ρωγμή σε κολόνα στήριξής του

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ένας επισκέπτης λούνα παρκ στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ εντόπισε μια ρωγμή στην κολόνα στήριξης ενός τεράστιου roller coaster ενώ αυτό βρισκόταν σε λειτουργία και είχε επιβαίνοντες.

Ο Jeremy Wagner δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή ότι ανακάλυψε τη ρωγμή στο τρενάκι Fury 325 giga στο θεματικό πάρκο Carowinds και ειδοποίησε τους αρμόδιους, οι οποίοι σταμάτησαν προσωρινά τη λειτουργία.

Εκπρόσωπος του Carowinds είπε στο Fox News Digital ότι η ομάδα συντήρησης του πάρκου διενεργεί επιθεώρηση της διαδρομής ενώ είναι κλειστό.

«Η Carowinds έκλεισε το Fury 325 αφού το προσωπικό του πάρκου αντιλήφθηκε μια ρωγμή στην κορυφή μιας χαλύβδινης κολόνας στήριξης», είπε ο εκπρόσωπος σε δήλωση.

«Η ομάδα συντήρησης του πάρκου διενεργεί ενδελεχή έλεγχο και το τρενάκι θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι επισκευές. Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόηση των πολύτιμων επισκεπτών μας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ως μέρος των ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων ασφαλείας μας, όλες οι διαδρομές, συμπεριλαμβανομένου του Fury 325, υποβάλλονται σε καθημερινές επιθεωρήσεις για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και η δομική τους ακεραιότητα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του λούνα παρκ, το Fury 325 είναι «το ψηλότερο, ταχύτερο και μακρύτερο giga coaster στη Βόρεια Αμερική».

Το τρενάκι Fury 325, όπως αναφέρει το New York Post, φτάνει τους επιβάτες του σε ύψος σχεδόν 100 μέτρων (325 πόδια) και ταχύτητα που αγγίζει τα 153 χιλιόμετρα την ώρα.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024