Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Δείτε αναλυτικά...

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Ιούλιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astrology.gr, δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Ιχθύες: Μην πας να βγεις από πάνω

Μπορεί να έχεις Κρόνο, εσύ του α’ δεκαημέρου, αλλά η απέναντί σου, η Παρθένος, έχει Άρη, που από τις 10/7 θα σου κουνάει το χέρι και η αλήθεια είναι ότι θα σου δυσκολέψει αρκετά τη ζωή και τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές. Όσο πιο γρήγορα, λοιπόν, εγκαταλείψεις την παθητική σου στάση και αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκες, τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν οι προστριβές κι οι τσακωμοί με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου.

Παραδέξου ότι αρκετές φορές δεν μπορείς να διακρίνεις τα όρια και τις προτεραιότητες και η ειλικρινής σου μεταμέλεια θα… μετρήσει! Αν όμως πας να βγεις κι από πάνω ή αρχίσεις τις δικαιολογίες τύπου: «δεν το κατάλαβα», «δεν το ήξερα», «δεν το πρόσεξα», «το ξέχασα», να είσαι προετοιμασμένος να «λογοδοτήσεις» γιατί δεν πιάνουν. Γύρω στις 20 Ιουλίου, χαμός θα γίνει και παίζει και χωρισμός!

Παρθένος: Σε δύσκολο σταυροδρόμι

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 10/7, θα επιβάλλεις την τάξη και την οργάνωση, μάλιστα, με το μαστίγιο θα είσαι και δε θα ανέχεσαι δικαιολογίες και υπεκφυγές, αλλιώς θα ανοίγεις το στοματάκι σου και θα στολίζεις τους πάντες, κατακρίνοντας έργα και συμπεριφορές. Γύρω στις 20, ωστόσο, αν είσαι του α’ δεκαημέρου, θα επανέρθει στη μνήμη σου, με άχαρο τρόπο, ότι έχεις Κρόνο απέναντί σου και αν δε μπορείς να συμβιβαστείς με ατέλειες ή συνήθειες των σημαντικών άλλων της ζωής σου, καλό θα ήταν να το διαλύσετε.

Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, θέματα ερωτικής φύσης και φιλικών ή διαπροσωπικών σχέσεων θα σε αναγκάσουν να επιλέξεις ανάμεσα στο να κάνεις γαργάρα διάφορα και να καταπιεστείς (μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθει σύντομα) ή την οριστική ρήξη και κατ’ επέκταση τη μοναξιά σου. ΣΟΣ ημερομηνίες για σένα είναι η 10, 17 και 21 του μήνα.

Τοξότης: Τα κεφάλια μέσα

Αν σε έχει πιάσει το καλοκαίρι και παραχαλάρωσες, ο Άρης στην Παρθένο, από τις 10 του μήνα, θα βρει τον τρόπο να σε συμμαζέψει και να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού αστειάκια και πασαλείμματα στη δουλειά, θα σε φέρουν ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και διενέξεων με τους ανωτέρους σου. Οπότε… μάζεψου από μόνος σου, εκτός αν δε θέλεις να συνεχίσεις σε αυτό τον χώρο και ψάχνεις το πώς θα την κάνεις!

Πάντως, να ξέρεις ότι τουλάχιστον εσύ του α’ δεκαημέρου, θα το καταφέρεις, γύρω στις 20. Μετά τι θα κάνεις είναι το θέμα. Από την άλλη, εσύ που είσαι του γ’ δεκαημέρου, δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα ή να κάνεις απερισκεψίες στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου γιατί οι καμπάνες θα πέσουν. Προειδοποιητική θα είναι αυτή στις 10/7, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 17, και στις 21, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις κρίση και αδιέξοδο και κάποιες αποφάσεις ή ενέργειες θα αποτελέσουν μονόδρομο.

Δίδυμοι: Σε πεδίο βολών

Ο Άρης θα κατσικωθεί στον 4ο οίκο σου από τις 10 του μήνα, δημιουργώντας καταστάσεις απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, που όσο να πεις, ένα μπάχαλο στο περιβάλλον σου θα υπάρξει. Επειδή το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους ή να ξεπενταριαστείς, επισκευάζοντας ή αλλάζοντας ακόμα και οικιακές συσκευές, που θα βγουν off είναι μάλλον σίγουρο, καλό θα ήταν από μόνος σου να αρχίσεις τα ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να γλιτώσεις και ενέργεια και χρόνο.

Γύρω στις 20 Ιουλίου θα ζοριστείς ακόμα περισσότερο, μιας και μπορούν να μπουν στο «στόχαστρο» και τα επαγγελματικά σου. Εσύ που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, τόσο στις 10, όσο και στις 17, με τη Νέα Σελήνη και μετά στις 21, καθώς ο Πλούτωνας κάνει αισθητή την παρουσία του και μάλλον θα σε ξετινάξει.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024